Görüş Bildir
Haberler
Scarlett Johansson ‘Ghost in The Shell'de

Scarlett Johansson ‘Ghost in The Shell'de

FreiGeist
13.01.2015 - 13:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun metraj animeyi dünyaya tanıtan kült film 'Ghost in the Shell''in gerçek oyuncularla çekilecek Hollywood versiyonunun başrolünde Johansson rol alacak

Geçtiğimiz aylarda, ünlü manga serisi 'Ghost In The Shell'in film uyarlamasının çekileceği ve başrol için en büyük adayın da Scarlett Johansson olduğu açıklanmıştı. Variety dün yaptığı haberde Johansson’un bu teklifi kabul ettiğini duyurdu.

1995 yılında Mamoru Oshii tarafından uzun metraj anime olarak sinemaya ilk kez uyarlanan 'Ghost In The Shell', bu kez bir canlı oyuncular eşliğinde kurgulanıyor. 'Snow White and the Huntsmen' filminin yönetmeni Rupert Sanders’ın yönetmen koltuğunda olacağı filmin senaryosu, Masamune Shirow’un 1989 yılında yayınlanan mangasından uyarlanacak.

Japonya’da büyük bir fenomen olan 'Ghost In The Shell'in manga kitapları ve anime filminin dışında televizyonda yayınlanan çizgi dizisi ve bilgisayar oyunları da bulunuyor.

2016 baharında vizyonda olması planlanan 'Captain America: Civil War' filminde de rol alacak olan Scarlett Johansson’un önünde epey yoğun bir takvim duruyor. Yeni Captain America filminin çekimlerinin önümüzdeki aylarda Atlanta’da başlayacağı biliniyor. Fakat ‘Ghost In The Shell‘in prodüksiyonuyla ilgili herhangi bir zaman belirtilmiş değil.

Milliyet Sanat

Kaynak: http://www.milliyetsanat.com/haberler...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diabolus

laaaaaaaaaaaaaaan ne güzel bir haber hemide Scarlett oynayacak...