Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi Kupası Bale'ın Rüyalarını Süslüyor

Şampiyonlar Ligi Kupası Bale'ın Rüyalarını Süslüyor

Fatih
14.05.2014 - 23:53

Şampiyonlar Ligi Kupası Bale'ın Rüyalarını Süslüyor

Real Madrid'in Galli yıldızı Bale ve takım arkadaşları Luka Modric, Isco, Marcelo ve Dani Carvajal Şampiyonlar Ligi finalinde oynamak için sabırsızlanıyorlar.

Real Madrid 'in sezon başında Tottenham'dan transfer ettiği Galli yıldız Gareth Bale , İspanyolcada 'onuncu' anlamına yani kulüp tarihinin 10. Şampiyonlar Ligi kupası anlamına gelen La Decima 'nın hayalini kuruyor.

Bale, Atletico Madrid'e karşı oynayacakları dev final öncesi 'Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmamız sadece bizim değil, taraftarımızın da rüyası. Fakat çok zor bir maç olacak. ' derken takım arkadaşı Luka Modric de benzer bir açıklama yaptı. Hırvat yıldız 'Şu an için sadece Atletico Madrid maçını kazanmayı düşünüyoruz, nasıl kutlayacağımızı daha sonra düşüneceğiz.' dedi.

ÜZERİMİZDE YOĞUN BİR BASKI VAR

Real Madrid'in Brezilyalı sol beki Marcelo ise 'Üzerimizde yoğun bir baskı ve sorumluluk var. Fakat sakin olup kupayı kazanmaya çalışacağız' şeklinde konuştu. Bir başka Real Madrid'li Isco da 'Şampiyonlar Ligi'nin dünyadaki en önemli kupa olduğunun farkındayız. Bu yüzden final oynamaktan dolayı gurur duyuyorum. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız' diyerek düşüncelerini paylaştı. Son olarak Galacticos'un sağ beki Dani Carvajal de heyecanını paylaşan açıklamalar yaptı. Carvajal 'Dünya Kupası kadrosunda oynamak için bu önemli finalde elimden geleni yapacağım. Fakat şu an için en önemli şey Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak.' diyerek sözlerini noktaladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın