Görüş Bildir
Haberler
Salih Uçan Roma'da!

Salih Uçan Roma'da!

Onedio Medya
06.07.2014 - 17:24 Son Güncelleme: 06.07.2014 - 17:52

Salih Uçan Roma'da!

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan, İtalya'nın Serie A takımlarından AS Roma'ya transferini tamamlamak için Roma'ya geldi.

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan, İtalya'nın Serie A takımlarından AS Roma'ya transferini tamamlamak için Roma'ya geldi. Sarı kırmızılı kulüp, Twitter hesabından 'Roma'ya hoş geldin Uçan (Benvenuto a Roma)' mesajı yayınladı.

İstanbul'dan THY'nin tarifeli seferiyle yerel saatle 18.00'da Roma'ya gelen Salih Uçan, Roma kulübü yetkilileri tarafından karşılandı. Fiumicino Havalimanı'nda gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Salih Uçan, Roma atkısıyla dikkat çekti. Uçan, açıklama yapmadan kulübün kendisine tahsis ettiği bir araçla buradan ayrıldı.

AS Roma, resmi Twitter hesabından 20 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı atkısıyla çekilen fotoğrafını paylaşarak, hem İngilizce 'Welcome to Rome Ucan' hem de İtalyanca 'Benvenuto a Roma Uçan' olmak üzere hoşgeldin mesajı yayınladı.

Salih Uçan'ın, Pazartesi sabahı yapılacak sağlık kontrollerinin ardından kulüple anlaşma imzalaması bekleniyor.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/superlig...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Salih Uçan Roma'ya Gitti

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan, sağlık kontrolünden geçmek üzere öğle saatlerinde Roma'ya gitti.

Uzun süredir 'ı renklerine bağlamak için uğraş veren İtalyan kulübü Roma, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı. Transferin gözde isimlerinden olan Salih Uçan, öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan Roma'ya hareket etti. Genç yıldızın, sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından İtalyan kulübü ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0