Görüş Bildir
Haberler
Şaibeli Sandık

Şaibeli Sandık

MAHMUT TANAL
11.09.2014 - 09:30 Son Güncelleme: 11.09.2014 - 13:55

Şanlıurfa’da, Hacı Bektaşi Veli Ortaokulu’nda kabine giren bir kişi  iddiaya göre yanında bulundurduğu çok sayıda oy pusulasında cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölümünü mühürlerken polis tarafından fark edildi.  Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan vatandaşın ifadesinin ardından savcılık talimatıyla salıverileceği kaydedildi.

Yaşanan olaylar üzerine CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a yönelttiği soruların cevaplanmasını istedi.

1-  Şanlıurfa Sırrın Mahallesi Hacı Bektaş Veli Okulu’nda Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir kişinin çok sayıda oy pusulasına damga vururken yakalandığı iddiası doğru mudur? Doğru ise bu kişi hakkında yasal işlem başlatılmış mıdır? Başlatıldı ise soruşturmanın akıbeti ne olmuştur?

2-  Şanlıurfa Sırrın Mahallesi Hacı Bektaş Veli Okulu’nda yaşandığı iddia edilen bu olay esnasında basının görüntü almasının engellendiği doğru mudur? Basın neden engellenmiştir?

3-  Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu şekilde sahte oylarla yakalanan başka şahıslar olmuş mudur? Oldu ise nerede olmuştur? Bu kişiler hakkında herhangi bir yasal işlem başlatılmış mıdır? Soruşturmanın akıbeti ne olmuştur?

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0