Görüş Bildir
Haberler
Saatlerimizi Bu Oyunlara Harcadık! Yine Olsa Yine Baştan Sona Bitireceğiniz Unutulmaz Oyun Serileri!

Saatlerimizi Bu Oyunlara Harcadık! Yine Olsa Yine Baştan Sona Bitireceğiniz Unutulmaz Oyun Serileri!

Don't mind me
17.01.2019 - 12:21 Son Güncelleme: 18.01.2019 - 17:59

Bir oyun bittikten sonra ikincisini beklemenin heyecanını en iyi oyuncular anlar! Akıcı ve güçlü senaryoları, kendine bağlayan karakterleri ile GTA'dan God of War'a efsaneleşmiş oyun serilerini sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uncharted serisi

Uncharted serisi

Uncharted, karizmatik hırsızımız Nathan Drake'in başından geçenleri ele alan, aksiyonun hiç eksik olmadığı bir oyun serisi. Özellikle son oyunu A Thief's End ile oyun camiasına damga vurmuş Uncharted serisi, sıkılmadan oynayabileceğiz, güzel bir senaryoya sahip.

The Witcher serisi

The Witcher serisi

Serinin ilk iki oyunu sevilmiş ve başarılı bulunmuştu ancak 3. oyun The Witcher: Wild Hunt ile birlikte dünya çapında dev bir hayran kitlesi oluştu! Devasa haritası, başarılı oynanış mekanikleri ve senaryosu ile The Witcher serisi de efsaneler arasına adını yazdırmış bir oyun.

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty, günümüzün en güçlü oyun serilerinden bir tanesi. Şüphesiz uzun yıllardır süre gelen ve satış rekorları kıran bu serinin her oyunu oldukça başarılı. Ancak Captain Price, Ghost, Soap MacTavish gibi efsane karakterleriyle ve başarılı senaryosuyla Modern Warfare serisinin yeri apayrı. 3 oyunluk seri, efsane olarak hafızalarımıza kazınacak!

Assassin's Creed - Ezio Üçlemesi

Assassin's Creed - Ezio Üçlemesi

Assassin's Creed, serisi uzun yıllardır oyunseverlerin gönlünde taht kurmuş efsane serilerden biri. Bu oyunun popülerliğinin artmasındaki en önemli karakterlerden biri şüphesiz meşhur suikastçi Ezio Auditore da Firenze. Hüzünlü geçmişi, üstün dövüş yetenekleri ve karizmasıyla, Assassin's Creed serisinin 3 oyununda baş gösterdi. Ezio üçlemesi dediğimiz bu seri: Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood ve Assassin's Creed Revelations oyunlarından oluşuyor.

Bioshock serisi

Bioshock serisi

Geçtiği ütopik dünya ve karizmatik karakterleri ile kendine bağlayan Bioshock serisini yazmadan olmaz. Hele ki son oyun Bioshock Infinite'i bitirdiğinde gözyaşları akmayan bizden değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Resident Evil serisi

Resident Evil serisi

Bizleri 1996 yılından beri korkutmaktan beter eden bu efsane seri, şüphesiz unutulmazlar arasında. Son zamanlarda eski oyunlarını da tekrar daha iyi grafikler ile yayınlayacak olan seri, bildiğiniz gibi film bile oldu!

God of War serisi

God of War serisi

God of War son oyunu ile dünyayı sallamayı başardı ancak buna zemin hazırlayan, akıllarda yer eden ilk 3 oyunu da unutmamak gerek. God of War serisi de oyun tarihinin en efsane serilerinin arasında yer alıyor!

Tomb Raider

Tomb Raider

Yine filme uyarlanmış bir başka oyun serisi Tomb Raider, 1996'da piyasaya çıktığı tarihten beri oyuncuların severek oynadığı ve yenisini beklediği serilerden birisi haline geldi!

The Legend of Zelda

The Legend of Zelda

Nintendo'nun güçlü zamanlarında dünyayı kasıp kavurmuş, hala hayranı bol olan efsane bir seri The Legend of Zelda. 1986'da başlayan seri, Ocarina of Time, Majora's Mask gibi efsane oyunlarının yanı sıra 2017'de çıkan Breath of the Wild ile de ününü sürdürmekte! RPG oyunlarının en başta gelenlerinden olarak nitelendirilebilir.

Tom Clancy's serisi

Tom Clancy's serisi

Askeri bilim kurgu romanları yazan Tom Clancy'den ilham alınarak yaratılan Tom Clancy's serisi, günümüzde Ubisoft Games'in en büyük ve başarılı serilerinden bir tanesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wolfenstein

Wolfenstein

1981 yılında ilk oyunu çıktığından beri onlarca yapımcı şirket değiştirse de, başarısı ile gönüllerde taht kurmuş oyunlardan biri Wolfenstein. 2014 yılında Bethesda'nın himayesine giren oyun hala devam ediyor.

Need for Speed

Need for Speed

Evet yıllar içinde pek çok rakibi boy göstermiş olsa da 'araba yarışı' denilince akla gelen oyunların başında Need for Speed serisi yer alır. Hangimiz aşık değildir Need for Speed Underground 2'nin açılışında bizimle konuşan kadına? :)

Metal Gear Solid

Metal Gear Solid

Metal Gear, Japon oyun devi Konami'nin 1987 yılında piyasaya sürdüğü ve günümüzde hala yeni oyunlarıyla dikkat çeken bir seri. Hideo Kojima'nın yarattığı bu seri, doğal olarak efsaneler arasına ismini yazdırdı!

Super Mario

Super Mario

Dünyada onu duymamış kaç oyuncu vardır ki? Tüm oyun camiasının en sevilenlerinden biri! Nintendo'nun geliştirdiği efsane oyun karakteri Mario, onlarca oyunluk efsane serisiyle unutulmazlar arasında!

GTA serisi

GTA serisi

Fazla söze gerek yok, oyun dünyasına 3 boyut algısını kazandıran ve yayan GTA 3 ile başlayan serüven yıllar sonra da tüm heyecanıyla devam ediyor! Dünya çapında en çok oynanan ve sevilen oyunlardan birisi şüphesiz GTA serisi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
18
5
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

ohoo call of u koyuyosun bf yi koymuyosun. buna ayrımcılık denir.

Yhwach

Metin2?

Pasif Kullanıcı

The elder scrolls serisi nerede. Skyrim ile devrim yaptı oyun