Görüş Bildir
Haberler
"Ronaldinho İle Resmi Görüşme Yok"

"Ronaldinho İle Resmi Görüşme Yok"

Fatih
31.12.2013 - 15:49 Son Güncelleme: 31.12.2013 - 22:03

"Ronaldinho İle Resmi Görüşme Yok"

Beşiktaş Kulübü, yıldız futbolcu Ronaldinho'nun transferi ile ilgili olarak resmi bir görüşme yapmadıklarını duyurdu. 

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

İnternet sitelerinde yer alan Ronaldinho için kulübümüzün transfer görüşmeleri yaptığına yönelik haberler hakkında açıklamamızdır:

Futbolcu Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Assis'in tatil için İstanbul'da bulunması sebebiyle gerçekleşen nezaket ziyaretinin, basın yayın organlarınca abartılarak yansıtılması ve bunun resmi bir transfer görüşmesi olarak sunulması gerçeklerle bağdaşmamaktadır.

Resmi transfer görüşmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na ayrıntılı olarak bildirilmektedir.

Hem taraftarlarımız hem de basın yayın organları KAP'a yapılan bu bildirimleri takip ederek gerçek transfer görüşmeleri hakkında bilgi sahibi olabilmektedir.

Bugün gerçekleşen nezaket ziyaretinin bir transfer görüşmesi olmadığını, ziyarette bu tür konulara girilmediğini belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/bj...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ronaldinho’ya resmi teklif yapıldı

Beşiktaş’ta uzun süredir gündemi meşgul eden Ronaldinho konusunda bugün önemli gelişmeler yaşandı.

İstanbul’a gelen Brezilyalı oyuncunun menajeri Assis, öğle saatlerinde Ahmet Nur Çebi ile bir görüşme yaptı. Dünyaca ünlü yıldızın reklam ve pazarlama işlerini yürüten şirketin temsilcileri de görüşmede yer aldı. Beşiktaş, Ronaldinho için teklfini iletirken, Brezilyalı futbolcunun menajeri 6-7 Ocak’a kadar cevaplarını bildireceklerini belirtti.

Kavalcı: 'Ronaldinho ile ilgili resmi transfer görüşmeleri başladı'

Beşiktaş Kulübü, Brezilya'da Atletico Mineiro takımının formasını giyen yıldız futbolcu Ronaldinho'nun transferiyle ilgili çalışmalara başladı. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'un aynı zamanda menajeri de olan ağabeyi Assis'in İstanbul'a geldiğini ve kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'den randevu alarak görüştüğünü açıkladı.

Assis'in yılbaşı tatilini özellikle İstanbul'da geçirmeyi tercih ettiğini aktaran Kavalcı, 'Ronaldinho ile ilgili resmi transfer görüşmeleri başladı. Maliyetini sponsorlar aracılığıyla karşılamak istiyoruz. Ancak mevcut durumdaki sorun, transferin maliyetini karşılayacak sponsorla henüz rakam konusunda anlaşabilmiş değiliz. Bu konuda da görüşmeler sürüyor. Transferin bitmesi konusundaki tek engel bu' ifadelerini kullandı. Sponsor firmayla Ronaldinho'nun transfer maliyetinin karşılanması konusunda anlaşma sağlanamaması durumunda, Beşiktaş Kulübü'nün ya da Beşiktaşlı yöneticilerin ödeme yapmayacaklarının altını çizen Kavalcı, 'Çünkü oyuncunun yıllık ücreti Beşiktaş için çok yüksek. Beşiktaş Kulübü'nün almak istediği başka futbolcular da olduğu için Ronaldinho'ya kulüp üzerinden ya da yöneticiler üzerinden bir ödeme yapılmayacak' diye konuştu.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbo...

Ronaldinho Beşiktaş'ta

Siyah-beyazlılar bombayı patlattı

Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi olan Assis, İstanbul'da Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüştü.

Siyah beyazlılar, Ronaldinho ile iki yıllığına anlaştı. Brezilyalı yıldızın yıllık 6 milyon euro ücret alacağı öğrenildi.

Habertürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...

Ronaldinho'nun menajeri ile İstanbul'da pazarlık

Ronaldinho'nun menajer ve ağabeyi Assis, Beşiktaş ile görüşmek üzere yeniden Türkiye'ye geldi.

Alınan bilgiye göre Assis, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından resmi bir açıklama yapılmazken Assis'in Ronaldinho'nun son durumunu ve Beşiktaş'ın taleplerini bir kez daha değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Maliyet fazla, Beşiktaş sponsor arıyor

Ronaldinho'nun menajeri ile pazarlık masasına oturan Beşiktaş transfer için ısrarcı... Siyah Beyazlı kulübün 9-10 milyon Euro'ya varan transfer maliyetini karşılamak için sponsor arayışlarına başladığı bildirildi.

Atletico Mineiro Kulübü 4 Ocak'da Ronaldinho'nun Beşiktaş'a olası transferini görüşmek üzere toplanma kararı aldı.

Atletico Mineiro başkanı Alexandre Kalil'i Ronaldinho'nun menejerliğini yapan kardeşi Roberto de Assis ile 4 Ocak tarihinde bir araya geleceği ve yıldız futbolcunun Beşiktaş'a gitmesine onay vereceği idda edildi. Atletico Mineiro'nun kulüp ile sözleşmesi biten Ronaldinho'ya bir yıllık daha yeni bir sözleşme teklif etmesine rağmen önerilen rakamın Beşiktaş'ın bu oyuncuya sunduğu teklifin çok altında olduğu belirtiliyor. Brezilya basını Beşiktaş'ın bu futbolcuya sunduğu tekliflerde iyileştirme yaptığınıda hatırlatarak bu transferin gerçekleşme olasılığının eskisine nazaran daha yüksek olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/ronaldi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0