Görüş Bildir
Haberler
Rihanna'nın Instagram'ı Silindi!

Rihanna'nın Instagram'ı Silindi!

Batuhan
06.05.2014 - 12:04

Geçtiğimiz günlerde Lui Magazine adlı dergide yayınlanan çıplak fotoğraflarını kişisel Instagram hesabı @badgalriri üzerinden paylaşan Rihanna'nın hesabı an itibarıyla yok.

İlgili paylaşımın ardından şarkıcı, sosyal medya ağı tarafından uyarı almış ve bunun ardından da çok konuşulan o fotoğraflarını silmişti. Ancak Instagram, Rihanna'yla baş edemeyeceğini anlamış oalcak ki şarkıcının hesabını -büyük bir olasılıkla- topyekün imha etti.

Tahminler Instagram tarafından çılgın fotoğraflarla dolu bu hesabın tamamen ortadan kaldırıldığı yönünde (imha), ancak bu konuda resmi bir bilgi ya da açıklama henüz yok; yani Rihanna, Instagram hesabını kendisi askıya almış da olabilir.

Bununla birlikte sosyal medya otoritelerine göre bu mümkün değil, eğlenceli kişiliği ile bilinen şarkıcının Instagram'a trip atması pek olası görülmüyor.

Geri dönecek mi?

Rihanna fanları seksi şarkıcının Instagram hesabını tıkladıklarında yukarıdaki sayfa ile karşılaşıyorlar. Durumun Instagram'daki çıplak fotoğraf oranında ciddi bir azalmaya neden olduğu söylenebilir. Bakalım Rihanna,Instagram hesabıyla geri dönecek mi?

Shift Delete

Kaynak: http://shiftdelete.net/rihannanin-ins...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
8
7
6
6
5
3