Görüş Bildir
Haberler
Rıdvan Dilmen'den Şok Tespit

Rıdvan Dilmen'den Şok Tespit

Batuhan
26.01.2014 - 10:59

Rıdvan Dilmen'den Şok Tespit

NTV’de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçının 20. dakikasındaki tartışmalı pozisyonu şöyle değerlendirdi:

Güntekin Onay: Hocam Necip’in Yusuf’a yaptığı müdahale bence faul.. Sanki koluyla müdahale ediyor..

Rıdvan Dilmen: Koldan çok ayağıyla müdahale ediyor Necip.. Faul olduğu kesin.. Sarı kart mı kırmızı kart mı görmeli tartışılır.. Ama bana göre kırmızı karttı.. Hakem Yunus Yıldırım pozisyonda kontra yakalandı ve hatalı karar verdi..

“SANKİ İDDAA OYNAMIŞLAR”

Rıdvan Dilmen, maç değerlendirmesinde “Trabzonspor kapasitesiyle Beşiktaş gibi bir takıma karşı kazanacak kadar oynadı. Beşiktaş’ın bu kadrosu ancak bu kadar kötü oynardı puan aldı. Maçı 3-0 kazanabilirdi Trabzon. 1 puana sevinmek, şampiyonlukla ilgili düşüncem yok demektir. Onur’a fazla iş düşmedi. Trabzonspor gömülmeden, pozisyon vermeden oynadı. Gole kadar Trabzon tek kale oynadı.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonunda her iki takımın da 1 puana sevinmesine anlam veremediğini söyleyen Dilmen, “Beşiktaş’ın 1-0′dan 1-1′e getirmesi önemli ama ligin ilk haftası değil. Hem Akçay’ın hem Fernandes’in demeçlerine bakıyorum. Sanki iddaa oynamışlar, beraberlik oynamışlar.” şeklinde konuştu.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/25/ridvan-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın