Görüş Bildir
Haberler
Rıdvan Dilmen'den Çarpıcı Açıklamalar

Rıdvan Dilmen'den Çarpıcı Açıklamalar

Fatih
08.03.2014 - 21:59

Rıdvan Dilmen'den Çarpıcı Açıklamalar

G.Saray - Akhisar karşılaşması sonrası yorumcu Rıdvan Dilmen maçı değerlendirdi.

G.Saray, 24. hafta mücadelesinde Akhisar Belediye'yi 6-1 mağlup etti.

Maçın ardından NTV Spor'da yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu. Dilmen'in Yüzde Yüz Futbol adlı programda yaptığı yorumlardan bir kısmı şu şekilde;

'Maçtan önce oyunu düşündüğümde buna benzer bir oyun bekliyordum. Bunun sebebi Akhisar'dı çünkü Akhisar keyif takımı. Bu doğru mu? Zaman zaman değil. Bazen defansif oynamaktan takımlar utanmamalı. Akhisar maçı puan maçı olarak görmemiş, oynamaya gelmişler İstanbul'a.

İlk yarı başladığında Akhisar hiçbir şey anlamadan 2-0 oldu. Çünkü Galatasaray Türk Telekom'da daha önceki başlangıçlarını yapamadı. Galatasaray ilk yarı vasat, ikinci yarı iyi bir oyun oynadı.

Galatasaray'ın iç saha ve dış saha performansları arasında uçurum var. Roberto Mancini, artık dışarıdan en az 3 galibiyet alması lazım.

Drogba çok önemli bir oyuncu. Bugün 2 gol 2 asist yaptı ama bu gelecekle ilgili karar almanızı etkilememesi lazım. Sezon sonuna kadar göstereceği performansla bir karar verilmeli.

Galatasaray tabiki Fenerbahçe maçını, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın maçını bekleyecektir ama gelecek hafta oynanacak Karabükspor maçı artık en önemli maç haline gelmiştir.

Telles'in attığı gol önemli değil. Galatasaray'ın sol bek mevkisini uzun yıllar halledebilecek bir oyuncu. Defansif zaafları biraz var ama uzun yıllar Galatasaray'da kalabilecek yetenekte, kalitede bir oyuncu.

Roberto Mancini'nin Eboue'de ısrar etmesi gerekiyor. Bunu her zaman söyledik. Hatasını gördü bence. Önce Eboue'yi sahaya sürüp daha sonra diğer yabancıları dizmesi gerekiyor.

Galatasaray bütün maçları kazanırsa 78 puan yapacak ama tekrar söylüyorum; Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesine yeniden ortak olmak için Karabükspor'u deplasmanda yenmesi gerekiyor.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın