Görüş Bildir
Haberler
Rekor Transfer Osvaldo Juventus'ta

Rekor Transfer Osvaldo Juventus'ta

Fatih
31.01.2014 - 20:38

Rekor Transfer Osvaldo Juventus'ta

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Juventus, bir süredir görüşmelerini devam ettirdiği İtalyan Milli golcünün işini bitirdi.

Premier Lig ekibi Southampton'dan transfer edilen Pablo Daniel Osvaldo sezon sonuna kadar kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyecek. Juventus sezon sonunda 18 Milyon Euro ödediği takdirde futbolcunun bonservisini satın alma hakkına sahip olacak.

Sezon başında 15 Milyon Pound bonservis bedeli karşılığında Roma'dan Southampton renklerine bağlanan Osvaldo, İngiliz kulübün tarihindeki en pahalı transfer olmuştu.

Ancak Ada kariyerinde beklenen performansı sergileyemeyen 28 yaşındaki futbolcu, ligde 13 maçta forma giymiş ve 3 gol atmıştı. İtalyan yıldız, geçtiğimiz hafta antrenmanda Jose Fonte ile kavga ettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.

2011 yazında 17.5 Milyon Euro karşılığında Espanyol'dan Roma renklerine bağlanan Osvaldo, Başkent temsilcisinde 57 maçta 28 gol kaydetti.

Kulüp kariyerinde şu ana kadar toplam 245 resmi maça çıkıp 82 kez fileleri havalandıran Osvaldo, İtalya macerasına 2005 0cak'ta Huracan'dan Atalanta'ya transfer olarak başlamış ve Lecce, Fiorentina, Bloogna formaları da giymişti.

Arjantin doğumlu olan ancak 9 Kasım 2007 tarihinden itibaren İtalya U-21 Milli takım formasını giymeye başlayan Osvaldo, 2014 Dünya Kupası elemelerinde A Milli takımda kaydettiği 4 golle dikkatleri üstüne çekmişti.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın