Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid Ronaldo'ya Duacı

Real Madrid Ronaldo'ya Duacı

Fatih
15.03.2014 - 23:17

Real Madrid Ronaldo'ya Duacı

La Liga'da 28. hafta karşılaşmalarında Malaga'ya konuk olan Real Madrid, rakibini Cristiano Ronaldo'nun golüyle devirerek ligde sahasında oynadığı üst üste 10. karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 90 dakika boyunca sahada kaldı.

Ronaldo affetmedi

Karşılaşmanın ilk bölümleri düşük sayılabilecek bir tempoda geçse de, ilerleyen bölümlerde hareketlenen Real Madrid oyunun kontrolünü ele alan taraf oldu.

23- dakikada Bale, sağ kanattan süratle taşıdığı topu attığı uzun pasla soldan içeri sokulan Ronaldo'ya aktardı. O da ceza sahası içi sol çaprazda topu sağına çekerek yaptığı sert vuruşla Caballero'yu avladı: 0-1.

25- dakikada Real Madrid ikinci gole yaklaştı. İlk golün gelişimine oldukça benzeyen bir pozisyonda yine Bale arka direkteki Ronaldo'yu gördü. Topu göğsüyle kontrol eden Portekizli yıldızın sol çaprazdan sol ayağıyla yaptığı sert vuruşta Caballero gole izin vermedi.

Bu pozisyonun hemen sonrasında Di Maria'nın arka direğe gönderdiği topun gelişine Ronaldo vuruşunu yaptı ama top çerçeveyi bulmadı. Bu pozisyonda Ronaldo ile ufak bir çarpışma yaşayan Benzema, sağ bacak üst adelesinden bir sakatlık geçirdi ve 32. dakikada yerini Angel Di Maria'ya bıraktı.

45'te Di Maria'nın sağdan ortasında kale önünde topa iyi yükselen Ronaldo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti ve ilk 45 dakika 1-0'lık Real Madrid üstünlüğüyle sona erdi.

Malaga yüklendi, Real kapandı

Karşılaşmanın ikinci yarısına Real Madrid hızlı başlasa da, bitime yarım saat kala oyunun kontrolü Malaga'ya geçti.

51- dakikada Real Madrid gole çok yaklaştı. Ani gelişen konuk ekip atağında orta sahadan aldığı topla süratlenen Di Maria'nın pasında topla buluşan Isco, ceza sahasına sokuldu. Genç yıldızın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.

54'te Samuel'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Amrabat sert bir vuruşla şansını denedi ama top Diego Lopez'in kucağına gitti.

75'te sağ kanattan kullanılan taç atışı sonrasında Real Madrid savunmasının uzaklaştırmak istediği topu ceza sahası içinde önünde bulan Sergio Sanchez'in bekletmeden yaptığı sert vuruşta top üstten auta gitti.

89- dakikada ani gelişen Real Madrid atağında soldan ceza sahasına sokulan Ronaldo'nun sol çaprazdan yaptığı yerden vuruşta kaleci Caballero gole izin vermedi.

Mücadelenin kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca 90 dakika sonunda üç puan Real Madrid'in oldu.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 70'e yükseltirken, Malaga ise 29 puanda kaldı.

Bernd Schuster

Real Madrid karşısında takımı oldukça kompakt bir görüntü sergiledi ve ellerinden geleni yaptılar. Pozisyon zenginliği sağlayamasalar da bir puan bu oyunla onlar için sürpriz olmazdı.

Performans: 7/10

Takımı ilk yarıda etkili sayılabilecek bir oyun ortaya koysa da ikinci yarıda özellikle hücum yollarında sıkıntı çekti. Ancak buna rağmen skor avantajını korumasını bildiler.

Benzema devam edemedi

Karşılaşmanın 25. dakikasındaki bir pozisyonda Ronaldo ile bir çarpışma yaşayan Karim Benzema, sağ üst baldırından bir sakatlık geçirdi. Fransız golcü, saha kenarında tedavi olsa da, 32. dakikada oyuna devam edemeyerek yerini Angel Di Maria'ya bıraktı.

Isco alkışlandı

Eski takımı Malaga karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Isco, fazla etkili bir performans sergileyemediği maçın 63. dakikasında yerini Jese Rodriguez'e bıraktı. Isco kulübeye gelirken Malaga tribünleri onu ayakta alkışladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/116405/m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın