Görüş Bildir
Haberler
Radamel Falcao İçin Juventus İddiası

Radamel Falcao İçin Juventus İddiası

Fatih
14.01.2015 - 00:16

Manchester United'da forma giyen Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, Kolombiyalı futbolcu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Radamel Falcao'nun gelecek sezon Juventus'ta forma giyebileceği iddia edildi.

Futbolcunun menajeri Jorge Mendes, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, Kolombiyalı golcünün gelecek sezon başka bir kulüpte oynayabileceğini belirterek, 'Falcao gelecek sezon en üst düzey takımların birinde oynayacak ama bu Manchester United olamayabilir' ifadesini kullandı.

Radamel Falcao'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayan Mendes, 'Onun takımdan ayrılması Manchester United taraftarlarını çok üzebilir çünkü o dünyanın en iyilerinden birisi. Şüphesiz gideceği her takımda 90 dakika rahatlıkla oynayabilir' şeklinde konuştu.

İngiliz basını ise Falcao'nun Manchester United'ta yeterince süre alamamaktan şikayetçi olduğunu ve gelecek sezon Juventus forması giyebileceğini öne sürdü. Bonservisi Monaco'da bulanan ve sezon sonuna kadar 'Kırmızı Şeytanlar'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki golcü, bu sezon Premier Lig'de 12 maçta, 604 dakika sahada kalırken, sadece 3 gol kaydetti.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/radam...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın