Görüş Bildir
Haberler
Ps4’Ün Yeni Güncellemesinin Yıldızı: Sharefactory

Ps4’Ün Yeni Güncellemesinin Yıldızı: Sharefactory

Onedio Medya
17.04.2014 - 12:13

Ps4’Ün Yeni Güncellemesinin Yıldızı: Sharefactory

Artık videoları düzenlemek daha kolay.

YAZAN

Sarp Kürkcü

PlayStation 4’ün yeni güncellemesi hakkında ilk bilgileri GDC’de görmüştük.

Bu eklentinin en önemli özellikleri çektiğimiz videoları erişilebilir kılmak ve güzelleştirebilmek üstüne aslında. Çünkü şu anda çektiğimiz videoların düzenlemesi konusunda çok fazla seçeneğimiz yok, ayrıca sadece Facebook’a yükleyebiliyoruz.

Ama yeni gelen özellik videolarımızı USB’ye aktarmamıza izin veriyor. Ya da benzer şekilde HDCP’nin kaldırılıyor olması HDMI’üzerinden herhangi bir kayıt aletine bağlama ve 15 dakikadan daha uzun videolar çekebilme seçeneği sunuyor.

Ama bunların yanında asıl paylaşım yeniliği SHAREfactory programı. Xbox One’un Upload Studio’suna benzeyen özelliklere sahip olan bu sistemde farklı video kliplerini birleştirebiliyor, istediğiniz gibi arkaya müzik atayabiliyor, ya da yorumlarınızı üstüne kaydedebiliyorsunuz.

Tabii 1.70 güncelleştirmesi sadece paylaşıma yenilikler getirmiyor. Ön sipariş yaptığınız oyunları, isterseniz otomatik olarak indirme seçeneği de sunacak artık sistem.

Özellikle SHAREfactory’nin yapabildiklerini aşağıdaki tanıtım videosundan izleyebilir, sistemi arkadaşlarınıza methedebilirsiniz. Tam çıkışı belli olmasa da çok yakında çıkacağı söylenen bu güncelleştirmeyi bekleyiniz efendim.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/37084-p...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın