Görüş Bildir
Haberler
Prandelli Yunan Oyuncuyu Aslan Yapmanın Peşinde

Prandelli Yunan Oyuncuyu Aslan Yapmanın Peşinde

Caner
08.07.2014 - 11:34
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan'a Süper Golcü

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, istediği golcü oyuncunun adını sarı kırmzılı yönetime verdi.

Dün attığı iki yıllık resmi imzayla resmen Galatasaray'ın teknik direktörü olan Cesare Prandelli, transfer için kolları sıvadı. Roberto Mancini'den aldığı rapor doğrultusunda öncelikle Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisinin yanına kaliteli bir golcü transfer etmek isteyen İtalyan teknik adam, Galatasaray yönetimine kadroya katılmasını arzu ettiği golcünün ismini verdi.

Hedef Samaras

Geçtiğimiz sezon Celtic forması giyen ve Yunanistan formasıyla Dünya Kupası'nda da boy gösteren Georgios Samaras'ı transfer etmek isteyen Prandelli'nin Yunan oyuncunun adını transfer listesinin başına yazdığı ve Galatasaray yönetiminin bu transferin bitirilmesi için çalışmalara hemen başladığı öğrenilirken, son yedi sezondur İskoçya'nın Celtic takımının formasını giyen Samaras'ın sözleşmesinin bitmiş olması bu transferin gerçekleşme olasılığını arttırıyor.

Ruslar da istiyor

Samaras'ı Rus ekibi Rubin Kazan'ın da istediği ifade edilirken, Türkiye'nin golcü futbolcunun ülkesine yakınlığı ve Şampiyonlar Ligi faktörü Galatasaray'ı avantajlı kılıyor. Adını ilk olarak Heerenveen'de duyuran ve 2006-2007 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Manchester City'ye transfer olan Samaras, City'de tutunamayınca İskoçya'nın Celtic ekibinin yolunu tutmuştu.

Celtic formasıyla çıktığı 239 maçta 72 golü bulunan golcü futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde de tam 33 kez forma giydi ve 10 gol kaydetti.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0