Görüş Bildir
Haberler
Taşınabilir Müzik Kutusu Prizm Ortama Uygun Müzikleri Sizin İçin Seçiyor

Taşınabilir Müzik Kutusu Prizm Ortama Uygun Müzikleri Sizin İçin Seçiyor

Durma Play
03.11.2014 - 17:30 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 18:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kullanım alışkanlıklarınıza göre dinlediğiniz müzikleri öğrenen ve duruma göre müzik sunma kabiliyeti olan Prizm isimli bu icatla tanışmanızın vakti geldi. Odanın içindeki insanların sayısını da hesaplayıp sosyal aktiviteye uygun önerileri sunabilen bu icat partilerin de vazgeçilmezi olmaya aday. İster evde yalnız olun, ister ailenizle vakit geçirin veya arkadaşlarınızı eve davet edin, Prizm herkesin seveceği müzikleri öngörüp uygun bir liste sunmayı başarıyor. Bulut bağlantılara direkt olarak ulaşan cihazın yardımcı bir mobil cihaza veya bilgisayara ihtiyacı olmuyor. Tek bir buton sayesinde müzik keşfedip tadını çıkarabiliyorsunuz.

70,000 Dolar Kickstarter hedefiyle yola koyulan üreticiler şu anda istedikleri miktarı yakadıkları için 120,000 Dolar limitiyle yeni renk seçenekleri sunmayı vaadediyorlar. Play tuşuna basa basmaz çalışan Prizm, bulut depolama alanında bulunan müzikleri anında oynatma yeteneğine sahip. Dilerseniz odaya ayak bastığınız an müzikli bir karşılama da ayarlayabiliyorsunuz. Bluetooth, 3.5 mm Stereo veya Optik bağlantılar sayesinde Prizm ses sisteminize de kolaylıkla bağlanabiliyor.

Telefonlarınızda veya giyilebilir teknoloji ürünlerinizde olup bitenleri algılayabilen Prizm, bu cihazların Wi-Fi veya Bluetooth sinyallerini algılayabiliyor ve ses düzeyini oda içersindeki aktiviteye göre dengeleyebiliyor. Dolayısıyla, bulunduğunuz ortamin iş, sohbet veya eğlence ortamının farkına varıp ses seviyesini ve müzik listelerini değiştirebiliyor.

Bulut depolama alanlarındaki müzikleri oynattığınıdan bahsettiğimiz cihaz Spotify , Soundcloud ve Deezer ile uyumlu çalışıyor. Çalıyorken beğendiğiniz bir müzik varsa kutudaki kalp sembolünü tıklayıp müziğin profil listelerinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Alışkanlıklarınızın farkına varan cihazın gündüzleri Pop müziği sevdiğinizi ve akşamları ise Jazz tercih ettiğinizi anlayabiliyor ve size ona göre seçenekler sunuyor. Müzik aramak için vaktinizi harcamak zorunda kalmadan Prizm'in size sunduğu önerileri dolaşma şansınız var ve vermiş olduğunuz tepkilerle birlikte cihazınız sizin zevklerinizi ve renklerinizi daha iyi alıgılıyor.

Kaynak: http://www.tamindir.com/tasinabilir-m...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0