Görüş Bildir
Haberler
Pınar Aydınlar'a Ali İsmail Korkmaz Soruşturması

Pınar Aydınlar'a Ali İsmail Korkmaz Soruşturması

adem kara
12.04.2014 - 14:55

Ali İsmail Korkmaz davasında çıkan gerginlik sebebiyle Pınar Aydınlar’ın da bulunduğu birçok kişiye soruşturma açıldı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz’ın, Kayseri’de görülen davasında çıkan gerginlik sebebiyle Pınar Aydınlar hakkında “Polise mukavemet”, “Polise hakaret etmek” ve “Kamu malına zarar vermek” iddialarıyla soruşturma açıldı.

Dicle Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, Eskişehir’de 2 Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı eylemleri sırasında uğradığı saldırı sonucunda 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz cinayetine ilişkin açılan davanın Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 2′inci duruşmasında, polis müdahalesinin ardından gerginlik yaşanmıştı.

Polisin adliye önünde ve içinde yaptığı müdahalelerle başlayan gerginlik sebebiyle aralarında HDP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı da olan sanatçı Pınar Aydınlar’ın da bulunduğu birçok kişiye, “Polise mukavemet”, “Polise hakaret etmek” ve “Kamu malına zarar vermek” iddialarıyla soruşturma açıldı.

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında önümüzdeki günlerde Aydınlar ve soruşturma başlatılan diğer kişilerin ifadeye çağrılması bekleniyor.

IMC

Kaynak: http://www.imctv.com.tr/2014/04/12/pi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0