Görüş Bildir
Haberler
PFDK'dan G.Saray ve Beşiktaş'a Ceza

PFDK'dan G.Saray ve Beşiktaş'a Ceza

Fatih
23.12.2014 - 18:26

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün toplanarak gündemindeki maddeleri görüştü.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Ziraat Türkiye Kupası'nda FBM Makina Balçova Yaşamspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada taraftarların neden olduğu saha olayları sebebiyle sarı-kırmızılı kulübe 10 bin lira para cezası verdi.

Kurul, yine kupada Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadelede taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle siyah-beyazlı kulübe 5 bin lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Centone Karagümrükspor-Bursaspor arasında oynanan kupa maçında rakip takım sporcusuna yönelik faulü nedeniyle Bursasporlu Bakaye Traore 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Kupadaki Mersin İdmanyurdu-Samsunspor maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle Mersin İdmanyurdu'nun da 5 bin lira cezası alması kararlaştırıldı.

Kupa maçları sonunda yaşanan saha ve taraftar olayları nedeniyle kurul, diğer kulüplere de çeşitli cezalar verdi. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 12 bin, Cizrespor ise bu sebepten 700 lira para cezası aldı.

FBM Makina Balçova Yaşamsporlu futbolcu Engin Kaya, sosyal paylaşım sitesinde bir spor kulübüne hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası alırken, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor idarecisi Hakan Kobal'a ise 2 bin lira para cezası verildi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın