Görüş Bildir
Haberler
PATH:DAHA SOSYAL DAHA DÜZENLI VE DAHA GÜVENLI BIR ORTAM

PATH:DAHA SOSYAL DAHA DÜZENLI VE DAHA GÜVENLI BIR ORTAM

Samimi Blog
28.02.2014 - 13:40 Son Güncelleme: 28.02.2014 - 13:52

PATH:DAHA SOSYAL DAHA DÜZENLI VE DAHA GÜVENLI BIR ORTAM

Sosyal ağlar arasındaki kıyasıya yarış devam ediyorken, sessizce ilerleyen Path’i tanıtalım sizlere. Path geçtiğimiz Ekim ayında 1 milyon üyeye ulaşan ve daha gerçekçi bir iletişim ağı kurmak için 150 arkadaş sınırı olan, sadece mobil destekli bir sosyal ağ. Sadeliği ve kolay kullanımı sayesinde akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla da ivmesi artan bir hızla büyüyeceğinden eminim. Şimdilik web tabanlı bir arayüzü bulunmuyor. Doğal olarak bu ağı kullanabilmeniz için iPhone veya Androidişletim sistemi olan bir akıllı telefona ihtiyacınız olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Path geçtiğimiz aylarda Google’ın 100 milyon dolarlık satın alma teklifini reddederek ismini duyurmayı da başarmıştı. Kurucu ekibinde Path için Facebook’taki işinden ayrılan Dave Morin, Napster’ın geliştiricisi Shawn Fanning gibi usta isimler de var.

Kullanıcıları tarafından tam not alan Path, Facebook ve diğer birçok sosyal ağdan farklı olarak ailenizi ve yakın çevrenizi takip etmenizi sağlayacak. Kişisel paylaşımların ne denli önemli olduğunu da buradan anlıyoruz. Görüntü itibarıyla Facebook’un yeni özelliği olanTimeline’a benzer bir sayfası var. Bu ana sayfası sayesinde geçmişte yaptığımız paylaşımları anında görüntüleyebiliyoruz. Anlık fotoğraf, video, müzik, konum bilgisi ve normal ileti paylaşımlarında bulunabiliyoruz.

Path’ın iPhone uygulamasını buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın