Görüş Bildir
Haberler
Pamir'in Tabutunu Kimseye Vermedi

Pamir'in Tabutunu Kimseye Vermedi

Onedio Medya
06.04.2014 - 20:55 Son Güncelleme: 06.04.2014 - 21:08

Pamir'in Tabutunu Kimseye Vermedi

**Sarıyer'de kaybolduktan sonra evinin yanındaki havuzda cesedine ulaşılan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik’in cenazesi baba evine getirildi. Tabutu tek başına omuzlayan baba Serdar Dikdik, başkasının taşımasına izin vermedi, kendisi tek başına eve götürmek istedi.


Cenaze daha sonra Zekeriyaköy Merkez Camii’ne getirilirken, tabutun başında duran acılı anne ve baba gözyaşlarına boğuldu.

Tabutu tek başına omuzlayan baba Serdar Dikdik, başkasının taşımasına izin vermedi, kendisi tek başına eve götürmek istedi.

Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemin ardından minik çocuğun cenazesi, Zincirlikuyu Gasilhanesi’ne götürüldükten sonra Zekeriyaköy’deki baba evine getirildi. Cenaze aracından tabutu tek başına omuzlayan baba Didik, yanındakilerin yardımını istemedi.

Burada gazetecilerin soruları üzerine anne Süverce Dikdik, 'Başından beri sağolun. Bütün dualara. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımlar olmuş. Bizim tabii ki haberimiz yok. Ama binlerce insan katılmış. Herkesten Allah razı olsun. Dualarınız için. Teşekkür etmemiz gerektiğini düşündük. Başka diyecek bir şey yok. Hepiniz bizim çocuğumuz gibi gördünüz. Allah herkesten razı olsun' dedi.

MİNİK PAMİR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Pamir’in cenazesi daha sonra Zekeriyaköy Merkez Camii’ne getirildi.

Burada düzenlenen cenaze töreni öncesi taziyeleri baba Serdar ve anne Suerce Dikdik kabul etti. Tören boyunca gözyaşlarını tutamayan anne ve babayı yakınları teskin etti. Törene eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Pamir’in ailesi ve Zekeryaköy sakinleri katıldı. Pamir tabutuna çiçekler arasına 'Her zaman kalbimizdesin meleğimiz' yazıldı.

Cenazeye katılan Mustafa Sarıgül, kullanılmayan havuzlara dikkat çekerek, 'Bunlara mutlaka önlem alınmalı' dedi. Bir süre Sarıgül’le konuşan baba Serdar Dikdik de, oğlunun kaybolma ve bulunma sürecinde kendilerine yardım eden herkese teşekkür ederek, 'Ne söyleyeyim meleğimi kaybettim. Keşke sizleri görmeseydim de oğlumla pazar günü evde balon şişirseydim' dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de aileye oğullarının adını taşıyan bir kreş açacağını söylediği belirtildi.

Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/pamir-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0