Görüş Bildir
Haberler
Onlar Zor Olanı Başarıyor! Türkiye’nin En Komik ve Başarılı 13 Kadın Oyuncusu

etiket Onlar Zor Olanı Başarıyor! Türkiye’nin En Komik ve Başarılı 13 Kadın Oyuncusu

Güldürmenin beyaz perde ve televizyonda izleyiciyi ağlatmaktan daha zor olduğunu bimeyen yoktur. Son yıllarda canlandırdığı karakterlerle bu algıyı yok etmeyi başaran, en çok bizi güldüren kadın oyuncuları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Binnur Kaya

Onun için her rolün oyuncusu desek abartmamış oluruz. Çünkü bugüne kadar her oynadığı karakter fenomen oldu. ‘’Yabancı Damat’’ Nazire, ‘’Avrupa Yakası’’ Şahika, ‘’Türk Malı’’ Abiye Kuzu ve daha bir çok karakter hepsinde gülmek garantiydi. Yeni bir karakterle ne zaman ekranlara geri dönecek sabırsızlıkla bekliyoruz.

2. Demet Akbağ

İlk olarak ‘’Bir Demet Tiyatro’’isimli programdaki Lütfiye Çıtır karakteri ile herkesi gülmekten geçiren Demet Akbağ, ‘’Vizontele’’, ‘’Organize İşler’’, ‘’Eyvah Eyvah’’ ve ‘’Hükümet Kadın’’ filmlerindeki karakterlerle yine herkesi kırıp geçirdi.

3. Demet Evgar

Son dönemin en renkli kadın oyuncularından birisi olan Demet Evgar da en çok güldüren isimlerden başında yer alıyor. ‘’Bir Kadın Bir Erkek’’ dizisi ve geçtiğimiz aylarda vizyona giren ‘’Aile Arasında’’ filmindeki performansı ile güldürmek benim işim diyen güzel yıldız herkesin büyük beğenisini topladı.

4. Gonca Vuslateri

Özellikle ‘’Yalan Dünya’’ dizisindeki Eylem ve Vasfiye teyze rolünde herkesi gülme krizine sokan Gonca Vuslateri de en iyi kadın komedi yıldızlarından biri.

5. Ezgi Mola

‘’Kocan Kadar Konuş’’ serisi ve ‘’Celal ile Ceren’’ filmlerinden sonra bu yıl vizyona giren ‘’Maide’nin Altın Günü ‘’ filmindeki oyunculuğu ile herkesi kahkahaya boğan oyuncu da son dönemin en iyi kadın komedi oyuncularından gösteriliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğa Rutkay

‘‘’Aşkım Aşkım’’ ve ‘’Pembe Patikler’’ dizilerinde ekrana gelen güzel oyuncu komedi dizilerinin ve programlarının aranan yüzlerinden biri oldu. Son yıllarda ‘’Güldür Güldür Show’’ isimli programdaki taklitleri ile herkesi gülmekten kırıp geçirmeye devam ediyor.

7. Gülse Birsel

Kendine özgü senaryo yazarlığı ve oyunculuğu ile farkını ortaya koyan Gülse Birsel de en iyi kadın komedi oyuncularımızın başında yer alıyor. Geçmişte ‘’Avrupa Yakası’’ Aslı, ‘’Yalan Dünya’’ Deniz ve şimdilerde ‘’Jet Sosyete’’ Gizem karakterleri ile adından söz ettiriyor.

8. Hasibe Eren

‘’Sıdıka’’ dizisiyle başladığı komedi dünyasına ‘’Avrupa Yakası’’ ve‘’Yalan Dünya’’ dizileri ile devam etti. Rol aldığı her dizide canlandırdığı karakterler uzunca süre konuşuldu. Şimdilerde‘’Jet Sosyete’’ dizisindeki Pelin ile yine güldürmeye devam ediyor.

9. Gupse Özay

‘’Yalan Dünya’’ dizisinde Nurhayat karakteri ile hayatımıza giren oyuncu, ‘’Deliha’’ ve ‘’Görümce’’ filmleriyle komedi de son yılların en iyi kadın oyuncularından gösteriliyor.

10. Oya Başar

''Olacak O Kadar'' programındaki tiplemeleri ile bir dönem komedi ondan soruldu. ‘’Benim Annem Bir Melek’’ ve ‘’Alemin Kralı’’ dizileri ile komedi kariyerinde üst sıralarda yer buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İrem Sak

BKM oyuncularından olan güzel oyuncu ‘’Yalan Dünya’’ dizisindeki Tülay karakteri ile fenomen oldu. ‘’İnsanlar Alemi’’ ve ‘’Güldür Güldür’’ programındaki performansı ile komedide adını duyurmaya devam ediyor.

12. Aylin Kontente

Özellikle ‘’Güldür Güldür Show’’ isimli programda canlandırdığı birçok karakterle hem ekranda hem de sosyal medyada adından söz ettiren başarılı oyuncu tiplemeleriyle herkesi gülme krizine sokuyor.

13. veee Yasemin Yalçın

Bir dönemin efsane isimlerinden Yasemin Yalçın ‘’İnce İnce Yasemince’’ isimli programı ile komedide herkesin beğenisini topladı. Yıllarca Alican, Sürahi Hanım, Kakılmış, Gülazer ve daha pek çok karakter ile ekran başındaki herkesi gülme krizine soktu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
521
226
60
52
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
4kedi2kopek

Irem Sak , Aylin Kontante ve Doga Rutkay beni guldurmuyor , belki farkli projelerde olsa olur da guldur guldur ilk zamanlar ki gibi degil , espriler cok zo... Devamını Gör

Aslıhan Akgün

DOĞA RUTKAY MI? GÜLDÜRDÜĞÜNE RASTLAMADIM.

norveclitalyan

Ezgi Mola ile Gonca Vuslateri'ye komedyen demeyin Allah aşkına gram güldürmüyorlar. Listede ki en iyisi de Demet Evgar'dır.