Görüş Bildir
Haberler
OnePlus'ın Hindistan'daki Satışlarını Durdurma Kararı Kaldırıldı

OnePlus'ın Hindistan'daki Satışlarını Durdurma Kararı Kaldırıldı

Teknolojik.Net
26.12.2014 - 00:27 Son Güncelleme: 26.12.2014 - 10:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Micromax tarafından yapılan şikayet ile OnePlus akıllı telefon şirketinin Hindistan'daki satışları durdurulmuştu. Ancak bu durdurma kararı geçici olarak iptal edildi.

Bu ayın başında Çin'in akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, Hindistan'lı rakibi Micromax'dan yapılan şikayet üzerine Hindistan'ın Yeni Delhi Mahkemesi tarafından gelen talimatla bu ülkedeki satışlarını durdurmuştu. Şimdi ise bu satış yasağı kaldırıldı ve artık OnePlus Hindistan'da cihaz ithalat ve satışlarına devam edebilecek.

Şikayetin sebebi OnePlus One model telefonlarında kullanılan Android'in Cyanogen işletim sistemi versiyonuydu ve Hindistan'lı akıllı telefon üreticisi Micromax Cyanogen ile YU serisi ürünleri için büyük bir dağıtım anlaşması imzalamıştı. Sonunda da Micromax, Cyanogen kullanan One model cihazların satışına karşı çıktı. 

OnePlus'ın Hindistan'da ne kadar süresi serbestçe akıllı telefon satışlarına devam edebileceği bilinmiyor ancak Yeni Delhi Mahkemesi tarafları tekrar dinlemek için 7 Ocak'da toplanacak ve her iki tarafa da o zamana kadar yazılı ifade ve dökümanlarını hazırlamalarını istedi.

MilliyetTeknoloji.com

Kaynak: http://www.milliyetteknoloji.com/onep...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0