Görüş Bildir
Haberler
Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

adem kara
23.05.2014 - 13:34 Son Güncelleme: 23.05.2014 - 20:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Okmeydanı'nda 2 gündür süren olaylarda polis kurşunuyla Uğur Kurt'un daha sonra polis müdahalesi sırasında Ayhan Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından bu gece Okmeydanı savaş alanına döndü. Polis; Uğur Kurt'un polis tarafından öldürülmesine tepki göstermek için yürüyen gruba çok sert şekilde müdahalede bulunuyor.

Okmeydanı'nda liseli gençlerin boykot eylemi sırasında polis tarafından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt'un cenazesi bugün Okmeydanı Cemevi'nden kaldırıldı. Cenazenin ardından polis, halka gaz bombaları ve plastik mermi ile müdahaleye başladı.

  • cumhuriyet.com.tr
Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...

Okmeydanı'nda bir grup eylemci, yoldan geçen polis araçlarını taşladı. Yüzleri maskeli eylemciler ilk olarak boş bir çevik kuvvet midibüsünü taşladı. Bu sırada polisler midibüsün içinden dışarıya gaz bombası atmaya çalıştı. Ancak gaz içerideki polisleri etkiledi. Geri geri kaçmaya çalışan midibüs kaldırıma çıktı. Dışarı çıkan polisler hızla uzaklaştı. Polislerden biri silahını çekerek olay yerine geri dönmesi üzerine eylemciler ara sokaklara kaçtı. Daha sonra olay yerine gelen takviye polis ekipleri gaz bombası kullanarak eylemcileri uzaklaştırdı.

Zeki GÜNAL - İSTANBUL DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/okmeydaninda-ar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0