Görüş Bildir
Haberler
Öğretmeni Fark Etti: 9 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar Zinciri

etiket Öğretmeni Fark Etti: 9 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar Zinciri

Batuhan
16.01.2019 - 22:18 Son Güncelleme: 17.01.2019 - 16:46

Malatya’da bir öğretmeninin 3’üncü sınıftaki öğrencisinin psikolojik durumunda değişiklik olduğunu fark etmesi, 9 yaşındaki N.’nin 9 ay boyunca 2’si akraba 2’si komşu 4 kişinin cinsel istismarına uğradığını ortaya çıkardı.

Korkunç olay Malatya Doğanşehir’de gerçekleşti. Bir ilköğretim okulunun 3’üncü sınıf öğrencisi N.’nin ruh halindeki değişiklik, öğretmeninin ilgisini çekti. 9 yaşındaki kız çocuğu ile kurulan diyalog ve takip sonrasında korkunç gerçek anlaşıldı. N., 2 akrabası ve onlarla arkadaş olan 2 komşusu, toplam 4 kişi tarafından yaklaşık bir yıl boyunca cinsel istismara maruz bırakıldı.

Aylarca alıkoydular

Aylarca alıkoydular

Evli ve 3 çocuk babası M.D. (43), B. D. (21), M. B. ve O.B. (20) çocuğa 9 ay süre ile istismarda bulundu. 

Birgün'den Erk Acarer'in haberine göre, zanlılar kız çocuğunu alıkoyuyorlardı. 11 Ocak’ta öğretmen tarafından anlaşılan olay, önce güvenlik birimlerine ardından da adli makamlara intikal etti.

Savcılıktan gizlilik kararı

Savcılıktan gizlilik kararı

Polis ve savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebi ile Doğanşehir Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen zanlılardan 3’ü tutuklanarak Malatya Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Askerlik görevini yapan O.B ise birliğinden teslim alındı. Aylardır bir kâbusun içinde yaşayan çocuk, soruşturma tamamlanana kadar devlet himayesinde bir yurtta tutulacak. 

Savcılık tarafından ise dosyaya gizlilik kararı konuldu.

Olayı kapatmak istediler

Olayı kapatmak istediler

Edinilen bilgiye göre, olayı araştıranlar ve yerel kaynaklar, zanlıların yakınları tarafından tehdit edildi. 

Olayın kapatılabilmesi için büyük çaba harcandı. Öte yandan ilçede ise büyük bir öfke hâkim. Yarın da ülke genelinde giderek artan, istismar ve taciz vakalarını protesto için bir kitlesel bir eylem planlanıyor.

Bu çirkin olayla ilgili sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Bu çirkin olayla ilgili sosyal medyadan da tepkiler geldi...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1588
507
193
88
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Solucanlı Gübre

hep bi kizim olsun istemisimdir. ama bu dunyaya, bu igrenc otesi rezilliklerle dolu bir ulkeye,dunyaya cocuk getirmek istemiyorum. o kizin hayatini caldiniz ... Devamını Gör

Jey

ögretmen fark ediyor da ana baba nerede acaba.

ben sitiller

telefondan pcdendir tek dedıklerı o

supertan

Farkettinizmi 1 yıllık bu zulüm boyunca neler eksik? neler yok? Örneğin Yahudilerin Rabbi yok, Musası, Davudu yok. Hristiyanların yüce İsası, bakire meryemi,... Devamını Gör

supertan

sağ olun ama mükemmel olan bir şey de yok maalesef... herkes ve herşey kusurlu.