Görüş Bildir
Haberler
Office Dosyaları Dropbox'tan Düzenlenebiliyor

Office Dosyaları Dropbox'tan Düzenlenebiliyor

Batuhan
26.11.2014 - 13:37

Bulut depolama hizmeti sunan Dropbox'a, Microsoft Office dökümanlarını mobil uygulama yardımı ile düzenleme özelliği geldi. İsteyen kullanıcılar dosyalarını internet üzerinden düzenleyebilecek.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft ile işbirliklerini geliştireceğini açıklayan Dropbox'tan ilk adım geldi. Dropbox'tan yapılan açıklamaya göre kullanıcılar servise yükledikleri Word ve Excel gibi Microsoft Office dökümanlarını internet üzerinden düzenleyebilecekler.

Bulut depolama servisine yüklenen dökümanlar indirmeye gerek olmadan Dropbox üzerinden düzenlenebilecek. Servisin üyeleri bu özelliği şimdilik sadece mobil cihazlar üzerinden kullanabilecek.

iOS ve Android uygulamalarını güncelleyen Dropbox'ta bu özelliği kullanmak için ek olarak Office Mobile uygulamasını yüklemek gerekiyor. Bu uygulama yüklendikten sonra Dropbox üzerindeki Office dökümanları düzenlenebilir hale geliyor.

İnternet üzerinden doküman düzenlemek o dökümanı yanında taşımayı zorunluluğunu ortadan kaldırdığı için önemli bir gelişme. Halen kullanıma dolan ve benzer servisi sunan birçok uygulama bulunuyor. Bunlar arasında Google Drive internet üzerinden dosya paylaşımı ve düzenleme imkanı sunmasıyla öne çıkan bir servis.

Kaynak: Dropbox

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/off...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0