Görüş Bildir
Haberler
Nokia Lumia 930 Ekranı Sorunlu

Nokia Lumia 930 Ekranı Sorunlu

Pchocasi
13.07.2014 - 19:45 Son Güncelleme: 13.07.2014 - 20:06

Nokia Lumia 930 Ekranı Sorunlu

Windows 8.1 işletim sistemi ile piyasaya sürülen Nokia Lumia 930′un ekranında sorunlar var. Lumia 930 ile ilgili detaylar haberimizde.

Nokia’nın Windows Phone 8.1 etkinliğiden tanıtmış olduğu Lumia 930′da gözden kaçan önemli sorunlar mevcut. Bu sorunlar ilk olarak Avrupa ve Amerika’da fark edilirken, resmi yollar ile birlikte ülkemize telefon henüz gelebilmiş değil.

YENİ AMİRAL TELEFON SIKINTILI

Nokia Lumia 930 isimli yeni amiral telefonun ekranında sıkıntı olduğu görülüyor. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi Windows Phone’da yer alan sabit siyah bölümler Nokia Lumia 930′da mor olarak görünüyor. Bu durum telefon sahiplerini oldukça rahatsız ediyor olsa gerek.

Durumun farkına varan Microsoft tarafından yazılı olarak açıklama yapılırken, bazı Lumia 930 telefonların test amaçlı geri getirildikleri belirtildi. Açıkçası telefonun ekranına baktığınızda defolu gibi duran bu görüntü kullanıcıları tedirdin etmeye devam ediyor.

MICROSOFT ÇÖZÜMÜ SUNDU

Microsoft’un Nokia’yı satın almasından sonra açıklamaları da artık Microsoft’tan duyuyoruz. Yapılan açıklamada telefonların bazılarının geri test amaçlı çağırıldığı belirtilmiş olsa da, çözüm önerisi mevcut. Eğer bu sorunu yaşıyorsanız Ayarlar bölümünden Ekran > Renk Profili sekmesinden yapacağınız düzenleme ile eski haline getirebiliyorsunuz.

Pchocasi - Cengiz BOZDEMİR

Kaynak: http://www.pchocasi.com/nokia-lumia-9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın