Görüş Bildir
Haberler
Neçirvan Barzani'den Başbakan Erdoğan'a Ziyaret

Neçirvan Barzani'den Başbakan Erdoğan'a Ziyaret

Caner
13.07.2014 - 16:42
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Neçirvan Barzani'den Başbakan Erdoğan'a Jet Ziyaret

Kuzey Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani, özel uçakla Erbil'den İstanbul'a gelerek Başbakan Erdoğan'la görüşme gerçekleştirdi

Kuzey Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Başbakan Tayyip Erdoğan ’la bir araya geldi.

Barzani, bugün sabah saatlerinde (13 Temmuz 2014) İnternational Jet Management şirketinden kiralanan özel bir uçakla Erbil’den Sebiha Gökçen Havalimanı’na geldi. Buradan helikopterle Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne en yakın helikopter pistinin bulunduğu Çırağan Sarayı’na giden Barzani, Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Başbakan Erdoğan’la bir araya geldi.

Görüşmenin ardından Barzani, helikopterle Sebiha Gökçen Havalimanı’na dönerek özel uçakla Erbil'e gitti. Başbakanlığa ait TC-ANA uçağı da Sebiha Gökçen Havalimanı'nda hazır bekletildi. Erdoğan, kara yoluyla havalimanına ulaşmasının ardından TC-ANA uçağıyla Köşk seçimleri programı kapsamında gerçekleştireceği miting için Şanlıurfa’ya hareket etti.

Erdoğan ve Barzani'nin bir araya geldiği özel görüşmede IŞİD'İN Musul'daki Türk Konsolosluğu'nu basarak rehin aldığı (11 Haziran 2014) ve 33 gündür haber alınamayan 49 personelin durumunun da masaya yatırıldığı tahmin ediliyor.

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/necirvan-barz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0