Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Pektemek: "Pozisyon Vermedik"

Mustafa Pektemek: "Pozisyon Vermedik"

Fatih
03.10.2014 - 00:49

Mustafa Pektemek: "Pozisyon Vermedik"

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mustafa Pektemek, Tottenham'a karşı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Tottenham ile 1-1 beraber kaldıkları maçın ardından Ntvspor 'a konuşan Beşiktaş 'ın golcüsü Mustafa Pektemek , 'Defans oyuncusu ıskaladı. Belki refleks belki bilerek, sonuçta penaltı oldu. Buradan puanı o gelle aldık. Bugün güzel maç oldu. Çok net golleri kaçırdık. Galip ayrılabilirdik ama golü bir türlü golü bulamadık. Beraberlik kötü değil ama bunun üzüntüsü var. Çok üstün bir oyun oynadık neredeyse pozisyon vermedik.' dedi.

Zeminin önemine vurgu yapan Pektemek, 'Biz sezon başından beri oynadığımız zeminlerden şikayetçiyiz. Biz bunun sorununu hep yaşadık. Sağlığımız için de zemin çok önemli. Bugün müthiş bir zemin vardı. Bu nedenle iyi bir futbol oynadık.' ifadelerini kullandı.

OLCAY: 4 GOL ATABİLİRDİM

Galibiyeti kaçırdıklarını belirten Olcay ise 'Kendi açımdan çok üzgünüm. Dört gol kaçırdım ama takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Harika oynadık. Tottenham'ın tek pozisyonu vardı. Bugün burada 4-1 5-1 6-1 yenebilirdik. Ben de 4 gol atabilirdim. Bugün oynadığımız futbolla Türk takımlarının gücünü gösterdik.' diye konuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/449/uefa-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın