Görüş Bildir
Haberler
Aile Fertlerinden 8'i Adliyeye Sevk Edilmişti: Müslüme'nin Dedesi Tutuklandı

Aile Fertlerinden 8'i Adliyeye Sevk Edilmişti: Müslüme'nin Dedesi Tutuklandı

Yasin Arslan
22.11.2021 - 18:24 Son Güncelleme: 23.11.2021 - 07:27

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı. Anne, baba ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızın cesedinin bulunduğu gün jandarma ekipleri, Müslüme Yağal'ın anne ve babasının da aralarında olduğu yakınlarını ifadeleri için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Anneanne Müslüme Yağal, gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Aile, ifade işlemleri sürdüğü için Müslüme'nin cenazesine katılamadı. Şüpheli sıfatıyla gözaltında 3 gece geçiren baba Mehmet, anne Selvi Yağal, kardeşler ve dede Hasan Yağal ile diğer aile üyeleri, dün adliyeye sevk edildi.

Hasan Yağal cezaevine gönderildi

Hasan Yağal cezaevine gönderildi

Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirilen 8 şüpheli, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı tarafından olayla ilgili tek tek sorgulandı. Anne, baba ve kardeşlerinin aralarında bulunduğu 7 kişi, savcılık tarafından serbest bırakıldı. Dede Hasan Yağal ise tutuklan talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan dede Hasan Yağal, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
120
38
14
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tufi

Neden insanoğlu bu kadar cani, vahşi ve merhametsiz oldu anlamıyorum.. Kadın, erkek çoluk çocuk demeden her güne yeni bir kötü haber geliyor..

Drn d.

Ah kurban olduğum keşke seni bulup koruyabilseydim...

Hediye Amcaoğlu

neden tutuklanmış sebebını bılen yok mu??