Görüş Bildir
Haberler
Milli'lerden Gazilere Moral Ziyareti

Milli'lerden Gazilere Moral Ziyareti

Fatih
04.03.2014 - 21:06

Milli'lerden Gazilere Moral Ziyareti

Burada gazilerle sohbet edip fotoğraf çektiren milliler, ampute futbol takımıyla kısa bir maç yaptı.

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Komutanı Tuğgeneral Celalettin Bacanlı tarafından karşılanan A Milliler'in kaptanı Arda Turan, Caner Erkin, Semih Kaya, kaleci Onur Kıvrak ve Fethiyespor'dan Birol Parlak, merkez hakkında bilgi aldı. Arda Turan, milliler adına anı defterini imzaladı.

Tekerlekli sandalye basketbol takımı ve engelli okçuluk takımı sporcuları gazilerle bir araya gelip sohbet eden ve fotoğraf çektiren milliler, sporculara milli takım forması hediye etti.

Milliler, daha sonra merkezin halı sahasında ampute futbol takımıyla kısa bir maç yaptılar.

Milli Takım Kaptanı Arda Turan, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Onlara ülkemize katkıları için minnettarız. Ülkemiz için yaptıkları tartışılmaz' dedi.

Gazilerin kendilerini çok sıcak karşıladığını anlatan Turan, 'Gösterdiler ki bazı konularda bizden daha iyiler. Onlarla beraber olmak çok keyifliydi. Açıkcası hiçbir engellerini yansıtmadılar. Öyle bir şey de yok zaten. Buraya gelip onları tanıdığımız için çok mutluyuz. Yaptıkları için minnettarız' diye konuştu. Turan, daha sonra takım arkadaşı Semih'e dönerek, 'Semih'ten daha iyi olduklarını düşünüyorum bazı konularda. Semih'i birkaç gün buraya gönderebiliriz ağabeylerinin yanına' şeklinde espri yaptı.

Milli futbolcu Turan, ampute futbolcuların, Meksika'da düzenlenecek Ampute Futbol Dünya Şampiyonası için kendilerinden destek istemesi üzerine de 'Tüm ülkenin duası sizinle. Biz her türlü destek için yanınızdayız. Çünkü biz bu bayrağa aşık insanlarız. Her türlü desteğe de açığız' ifadelerini kullandı.

Ampute futbolcu Osman Çakmak da milli futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, 'Biz nasıl ülke mücadelesi verdiysek onlar da milli formayla mücadele ediyorlar, ayaklarına sağlık. Her zaman bizleri destekledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Yolları açık olsun. İnşallah ülke mücadelesinde Türk bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracaklarından eminim' diye konuştu.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın