Görüş Bildir
Haberler
Hakkında Yapılan Onca Eleştirilere Rağmen Miley Cyrus'ı Sevmeniz İçin 10 Neden

etiket Hakkında Yapılan Onca Eleştirilere Rağmen Miley Cyrus'ı Sevmeniz İçin 10 Neden

1. Eşcinsellerin savunucusu, LGBT Topluluk temsilcisi

1. Eşcinsellerin savunucusu, LGBT Topluluk temsilcisi

Miley, bir eşcinsele 'ibne' diyen sayfaya şu yorumları bıraktı :

'Seni o konuşma yüzünden değil, acıtan, intikam olsun diye kullandığın kelime yüzünden takipten çıkarıyorum. Bu kelime benim için fazla kötü ve bu gezegen üstünde yaşayan sevdiğim insanlar bu kadar küçültücü bir kelimeyle küçültüldü.'

'Yorumumu silmen senin birisi için kullandığın kalp kırıcı sözü silmez.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. ALS için halk ile birlikte yürüdü!

2. ALS için halk ile birlikte yürüdü!

Daha bir gün öncesinden Ellen Show'a katılan ve meme kanseri için bağış yapan Cyrus, ertesi gün rahat durmayıp bu sefer de ALS hastaları için yürüdü.

3. Kendi vakıf kuruluşu var

3. Kendi vakıf kuruluşu var

Evsizler için kurduğu bu vakıf tıkır tıkır işliyor! Cyrus, kendi destekleri dışında, hayranlarının da yardımsever olmasına önem veriyor, onları THE HAPPY HIPPIE vakfında topluyor. Cyrus geçen sene düzenlenen MTV VMAs gecesinde ''Yılın Ödülü'' ile en prestijli VMAs kazanmıştı ve ödülü alması için evsiz bir adam olan Jesse'yi çıkardı. Jesse konuşmasında vakfı tanıttı ve bağışta bulunulmasını istedi! Ve Miley'e sonsuz teşekkürlerini belirtti. Eğer bağışta bulunmak istiyorsanız Miley'nin Facebook orjinal sayfasından yardımda bulunabilirsiniz!

4. Soyunması hakkında eleştiriler umurunda değil

4. Soyunması hakkında eleştiriler umurunda değil

Sanki tek Miley soyunuyormuş gibi tüm hakaretlerin ona edilmesini umursamıyor. Oysa ki medyada soyunan fakat sizin Queen demekten başka bir şey demediğiniz Rihanna, Gaga, Madonna gibi isimlerin cüretkar pozları çok daha fazla. Miley göğüslerini açması hakkında bakın ne diyor: ''Babam, beni tişört giyip bir sürtük olmaktansa, göğüslerimi açıp iyi bir insan olmamı tercih ediyor.''

5. En çok bağışta bulunan 40 ünlüden Miley 1.Sırada

5. En çok bağışta bulunan 40 ünlüden Miley 1.Sırada

Yardım ve bağışlarıyla bilinen Cyrus, son yılların en çok bağış yapan ünlüsü. Son 2 yılda kendi vakfını açtı. 2014 amfAR gecesinde açık arttırma da Rihanna'dan daha çok teklifte bulunarak 500.000$ bağışta bulundu. Bu sene yapılan amfAR gecesinde ise Türk parası ile 68 milyon civarı yardımda bulundu. İki senedir MAC kozmetik markası ile işbirliği içinde olan Cyrus iki tane ruj piyasaya sürdü. MAC VİVA GLAM ilk ürününün tüm geliri AIDS hastalarına bağışlandı. Bu para 25 milyon dolara denk geliyor. Ama  Cyrus tekrar bişeyler yapmak istedi ve bu sefer MAC VIVA GLAM 2 'yi piyasaya sürdü. Aynı şekilde onun da tüm gelirleri AIDS ile mücadeleye bağışlanacak.

6. Kurtları kurtarmaya gitti

6. Kurtları kurtarmaya gitti

Gene Miley'e yakışan bir haber! Yardımlarının arka arkaya geldiği bir pop yıldızı bu sefer Batı Kolombiya'ya gitti ve oradaki kurtları aramak için çalışmalara başladı! Tabi medya size bunları asla göstermedi çünkü medya size hep kötü yön mesajı verir. Bu da sizin görmediğiniz Cyrus!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. En başarılı genç star

7. En başarılı genç star

25 yaşının altında bulunan en başarılı sanatçı Miley Cyrus. Cyrus daha 22 yaşında olmasına rağmen 87 milyon kayıt sattı. 250 milyon dolar tur hasılatı elde etti. Resimde görülen ''BAMBİ'' ödülü Uluslararası Pop Sanatçısı ödülü. Ve sadece 4 kişide var. Efsanelerle aynı kategoride bulunması ve dünyada sadece 4 kişide bulunan bir ödüle sahip olması biz hayranları için gurur kaynağı. Ses olarak 3 oktavlık bir sese sahip ve tınısı çok farklı. Lakabı ''TEEN QUEEN''(Genç Kraliçe) olarak geçiyor. Ayrıca MTV'de ''NEW PRINCESS OF POP''(Popun Yeni Prensesi) lakabını Miley'e verdi. Görenlerde ''Geleceğin Britney'i olarak görüyor. Kendisi ne kadar sevilmese de müziğinin sevildiği apaçık bir gerçek!

8. Makyajsız

8. Makyajsız

Instagram fotoğraflarının neredeyse hepsi makyaksız olan Cyrus'ın makyajsız da ne kadar güzel olduğu konusunda hemfikiriz!

9. Umursamadı

9. Umursamadı

Bir çok kişi bir zamanlar Miley'i takipten çıkarıyordu çünkü Miley'nin paylaştığı şeyleri saçma buluyorlardı. Oysa ki onun paylaştığı şeylerin hepsi fan yapımıydı. Miley görebildiği her fan editini hesabından paylaşmaya çalışıyordu. Ne kadar şikayet gelirse gelsin bunu yapmayı bırakmadı. Sizin yaptığınız bir editin favorinizin görüp paylaşması ne kadar güzel değil mi?

10. Bedava albüm

10. Bedava albüm

Miley son albümü ücretsiz yayınlayarak hayranlarına hediye etti! 23 şarkılı ve bir o kadar da kalite akan, tüm şarkılarda yazarlığı olan bir albümün aslında çok satacak kapasitede olup ama Miley'nin bu albümü fanlarına ücretsiz hediye etmesi çok güzel bir davranış. Başka ünlüler nasıl satacağız diye bin bir prim yaparken bizim kızımız umursamadan bedava çıkartıyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1205
643
81
38
23
20
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylem Gomez

Yaptığı bağışları kimse haber yapmıyor, insanların tek ilgilendiği;''Miley Cyrus soyundu'' Onun kalbi çok büyük. Görmek isteyenler görüyor sadece.

hakan a

kız iyi de çevresi kötü.

Şevval Gürdemir

Bu yorum beklediğim bir yorum çünkü haklısın.Kendisi mükemmel bir insan ama çevresindeki insanlar cidden iğrenç.Wayne Coyne bir prdoüktör ve Miley'le çok yak... Devamını Gör

Beyza Güldü

This is my idol bitch