Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, Xbox’ı Satabilir

Microsoft, Xbox’ı Satabilir

Ayhan Aydoğan
16.02.2014 - 15:02 Son Güncelleme: 16.02.2014 - 15:07

Oyun konsolu üretiminde PS4 Serisini de bünyesine ekleyerek dünyanın en iyi üreticisi olan Sony ezeli rakiplerinin tamamını geride bırakarak açık ara bir farkla yoluna devam ediyor. Çıkardığı her konsol modelinde kullanıcı tarafından taktir edilen ve PS3'te yakaladığı başarıyı PS4 ile taçlandıran firma. Teknolojisini daha da ileriye taşıyarak oyunculara daha iyi hizmetler sunacağını gösteriyor.

Sony ezeli rakibi olan ve her zaman konuşulan Microsoft'un oyun konsolu Xbox, PS4 ile birlikte oldukça büyük bir darbe aldı. Yeni çıkardığı konsolu PS4 nedeniyle gölgede kalan ve bir türlü tutulamayan Xbox her gün biraz daha değer kaybetmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde Xbox'un Avrupa Müdürü'nün işinden ayrılmasıyla başlayan ve  Oyun dünyasının saygın isimlerinden biri olan Pete Dodd, yaptığı bir açıklamada, Microsoft'un Xbox markası için Amazon'la görüştüğünü belirtti. 

Amazon android işletim sistemine sahip bir konsol için çalışmalar yaparken böyle bir haberin gelmesi ile birlikte dikkatler amazon cephesine çevrildi. Ancak PS4'e rakip olan Xbox'un geliştirilmeye devam edebilmesi için çok yüksek rakamlarda yatırımlar gerekiyor ve buda Amazon için büyük bir zararın habercisi olabilir. Microsoft'un oyun geliştirmek adına sürekli yeni stüdyolar açtığını şu dönemde neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Kaynak: http://teknoglo.com/microsoft-xboxi-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın