Görüş Bildir
Haberler
Microsoft’un Cortana’sı E-Mail’de Verdiğiniz Sözleri Hatırlatacak

Microsoft’un Cortana’sı E-Mail’de Verdiğiniz Sözleri Hatırlatacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft’un asistanı Cortana gün geçtikçe daha da zekileşiyor. Teknoloji devinin açıklamasına göre, Cortana artık mailinizdeki içeriklere göre size hatırlatmalar gönderecek. Şirket aynı zamanda ajandanızdaki randevuları kolaylaştırmak adına yeni özellikler de getiriyor.

Bu yeni hatırlatmalar, Cortana’nın mailinizde yapacağınızı söylediğiniz şeyleri hatırlatacağı anlamına geliyor. Mesela bir çalışanınız size mail yoluyla hafta sonuna kadar bir rapor göndermeniz gerektiğini söyledi ise, Cortana, sizin cevap olarak ne zaman ne göndereceğinizi size hatırlatabilir. Bir kere bildirimi gördükten sonra, Cortana’ya daha detaylı bir görev de verebilirsiniz.

Aynı zamanda, Microsoft, Cortana’ya randevularınızı düzenleyecek özellikler de ekledi. Cortana, randevularınız, yeni davetleriniz ve alışkanlıklarınız üzere bağlamsal bir bilgi saklamayacak.

Eğer normal bir saatten daha geç bir davet alırsanız, Cortana size etkinliğin saatini tekrar ayarlama konusunda sorular sorabilir. Ya da bir etkinlik için son dakikada davet alırsanız, Cortana bu etkinlik için özel bir alarm isteyip istemediğinizi soruyor.

Bu yeni özellikler sadece Windows 10’u bilgisayarlarında kullanan Cortana kullanıcılıları için geçerli. Masaüstü sürümü aynı zamanda taksi çağırabilir, cevapsız çağrılarınızı ve mesajlarınızı da kontrol edebilir. Şirket aynı zamanda iOS ve Andriod için Cortana uygulamalarını duyurdu ve bu uygulamalar bilgisayarınızdaki bildirimleri görüntülemenizi sağlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın