Görüş Bildir
Haberler
MHP Lideri: 'Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimini Kazanacağından Eminse Buyursun Aday Olsun'

MHP Lideri: 'Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimini Kazanacağından Eminse Buyursun Aday Olsun'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunurken 'HDP'yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır. HDP'ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
  • Bu mübarek ayda kendimize dönerek, sevdiklerimize yönelik, akıp giden hayatın biraz hızını keserek virüsün yayılmasını engelleyebilir, bayramı olması gerektiği gibi karşılayabiliriz. 

  • Ramazan ayı boyunca uygulanması artık kaçınılmaz olarak tedbirleri alarak bugünkü dar boğazdan çıkabiliriz. Hayati nitelikteki kurallara mutlaka uymalıyız.

'Bölücü terör örgütünün sonu gelmiştir'

'Bölücü terör örgütünün sonu gelmiştir'
  • Terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir. Ocak ayında başlatılan Eren operasyonları başarıyla icra edilmektedir. 

  • PKK'nın kış aylarında yuvalandığı alanlar teker teker temizlenmektedir. Onlar saklanacak, biz bulacağız. Şehitlerimizin hesabını sonuna kadar soracağız. 

  • Bölücü terör örgütünün sonu gelmiştir, PKK can çekişmekte, her yerinden dağılmaktadır. Bu kanlı ve hain şebeke, çocuklardan bile terörist devşirecek kadar alçaktır. 

  • Bunlardan biri olan Hamza Adıyaman, Hakkari'deki okulundan kaçırıldığında 8 yaşındaydı. Ailesi gözyaşı dökerek yıllardır evlatlarının yolunu gözlemiştir.

'HDP'ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir'

'HDP'ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir'
  • HDP'yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır. HDP'ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir. 

  • Demirtaş'a yaklaşanlar, çocuklarımızın, kadınlarımızın karşısında oluşmuş zillet cephesidir. 

  • Diyarbakır'da başlayan, haklı eylemlerle HDP il binalarının önünde evlatlarının katillerinin peşine düşen anaları selamlıyorum.

Amiraller açıklaması

Amiraller açıklaması
  • Bu bildirinin arkasında duranların kimler olduğu, neyin amaçlandığı açığa kavuşturulacaktır. Ergun Mengi tarafından hazırlanmışsa bunun izahını yapması gerekenler şüphesiz bellidir. 

  • CHP Genel Başkanı, emekli olmuş amiraller dünyanın neresinde darbe yapabilir sorusunu sormuştur. Kılıçdaroğlu, cehaletinin kurbanı olmaktan herhangi bir rahatsızlık duymamıştır. 

  • Talat Aydemir'in 2. darbe teşebbüsü, esasında sadece emekli bir albay olduğunu Kılıçdaroğlu dışında bilmeyen var mıdır? 'Ortak görüş olursa cumhurbaşkanı adayı olurum' demesi zamanla itibariyle üzerinde durulması gereken bir beyanat. 

  • Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından bu kadar eminse buyursun aday olsun. Korkakça değil, mertçe milletin huzuruna çıksın. 

  • Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'nın adayı çoktan bellidir. Kılıçdaroğlu, geçen haftaki grup toplantısında işkembeden sallamıştır. CHP Genel Başkanı, yayladaki yoğurda mantı kesiyor. Sudaki balığa soğan doğruyor. Hayal peşinde koşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kılıçdaroğlu milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş'

'Kılıçdaroğlu milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş'
  • LGBT Türk ailesi yapısını bozuyor mu sorusuna 'Hayır, bozmuyor' diyen birisinin ne milliyetçilikten ne manevi değerlerden söz etmeye, ne adamım diye dolaşmaya hakkı vardır.

  • Aynı üslup İP'in başkanında da vardır. Bize devamlı 'küçük ortak' diyor. 104 emekli amirale 'zevzek' diyen bu iplikçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. 

  • Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah'a mahsus olduğu inancındayız. 

  • Küçük diye hafife aldığı partimizi FETÖ oyunlarıyla ele geçirme oyunlarını unutmuş değiliz. Biz küçüğüz ama rabbim kimsenin küsuratı yapmasın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
18
8
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

tayyip yerine de sen aday ol o zaman bak noluyo izle

Barney

dayı sen ne zaman huzur evine gidiyon yaa

Varsa Yoksa

Kılıçdaroğlu adayım dediği an erken seçime gider bunlar. Nasılsa kılıçdaroğlundan dolayı oy kırıcak bi kesim var muhalefette. Kendini zeki sanıyo bu beyfendi... Devamını Gör

Öteye Giden

aynen anketlere göre İmamoğlu 1. Mansur başkan 2. sırada ikisi de içinden geçer