Görüş Bildir
Haberler
Metehan Demir: 'Gizlice Dinleyip Montajlayanları Allah'a Havale Ediyorum'

Metehan Demir: 'Gizlice Dinleyip Montajlayanları Allah'a Havale Ediyorum'

adem kara
19.03.2014 - 10:40

Metehan Demir'den Twitter'da Açıklama

Hürriyet gazetesi Ankara temsilciğini yapan Metehan Demir’in görevden alınması 17 Aralık’ta duyurulmuştu.

Kuran ayetleri ile dalga geçtikleri iddia edilen bir ses kaydı internete düşen isimlerden, AB eski Bakanı Egemen Bağış’ın ardından Hürriyet gazetesi eski Ankara Temsilcisi Metehan Demir’den de, Twitter üzerinden açıklama geldi.

Demir, Twitter hesabından dün saat 23.548 itibarıyla 5 tweet paylaşarak, kaydın montaj olduğunu yazdı. Montajlı ifadeler nedeniyle hassasiyet gösterenlerden özür dileyen Demir, Kuran’dan iki de ayet paylaştı. Demir şunları kaydetti:

“Farklı zamanlarda Arapça konuşan Alman taklitleri dahil farklı konuşmalarımı gizlice dinleyip montajlayanları Allah'a havale ediyorum. İllegal yollarla insanları dinleyip onları haşa din düşmanı gibi gösteren haysiyet cellatlarının kimsenin Allah sevgisini ölçme hakkı yoktur. Yine de montajlı ifadeler dahil hassasiyet gösteren herkesten özür dilerim. Bu milletten de elbet bir gün birileri özür dileyecektir. ‘Ey iman edenler, herhangi bir fâsık size bir haber getirirse, onu iyice tahkik edin, doğruluğunu araştırın. Yoksa, gerçeği bilmeyerek, birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz. Hucurat Suresi 6.”

Hürriyet gazetesi Ankara temsilciğini yapan Metehan Demir, 16 Aralık’ta beklenmedik bir şekilde görevden alınmış, yerine Deniz Zeyrek atanmıştı. Demir halen CNN Türk’te sabahları yorum yapıyor.

nediyor.com

Kaynak: http://nediyor.com/2014/03/19/metehan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0