Görüş Bildir
Haberler
Melo ve Chedjou Kampa Katıldı

Melo ve Chedjou Kampa Katıldı

Fatih
16.07.2014 - 21:15

Melo ve Chedjou Kampa Katıldı

Avusturya’da kamp çalışması yapan Galatasaray, hazırlıklarına çift antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanında futbolcular 3 grup halinde dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman, daha sonra dar alanda oynanan taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Prandelli, maçta savunmayı ileride kurarak, oyuncuların önde hızlı pas yapmasını istedi.

Cesare Prandelli, antrenmandan önce saha ortasında yıldız futbolcular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile ayrı ayrı birer görüşme gerçekleştirdi.

Antrenmanda sol kasığında ağrı hisseden Emre Can Coşkun, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı.

Takım doktoru Yener İnce, adaptasyon süreçleri devam eden Bruma ve Aydın Yılmaz’a uyarılarda bulundu. Aydın Yılmaz, antrenmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı çalıştı.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.

MELO VE CHEDJOU KAMPA KATILDI

Galatasaray’da 2014 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele ettiği için izinli olan Kamerunlu futbolcu Aurelien Chedjou ile özel işleri nedeniyle teknik ekipten izin alan Felipe Melo, kampa katıldı.

Bu futbolcular antrenmanda takımdan ayrı hafif tempo koşu yaparken, antrenmanı izleyen taraftarların özellikle Melo’ya yoğun ilgi göstermesi dikkati çekti. Brezilyalı futbolcu da taraftarların yanına gidip fotoğraf çektirerek ilgilerine karşılık verdi.

CHEDJOU, SEMİH KAYA İLE ŞAKALAŞTI

Aureilen Chedjou, antrenmanda Galatasaray ile sözleşmesini 2018′e kadar uzatan Semih Kaya ile şakalaştı.

Çalışmasını tamamladıktan sonra Melo ile saha kenarında oturan Kamerunlu futbolcu, parmaklarıyla yaptığı işaretle yıllık ücretine zam yapılan Semih Kaya’ya takıldı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/07/16/melo-ve...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0