Görüş Bildir
Haberler
Mark Zuckerberg, 2015'teki Kişisel Mücadelesini Kullanıcıların Tavsiyelerine Göre Belirliyor

Mark Zuckerberg, 2015'teki Kişisel Mücadelesini Kullanıcıların Tavsiyelerine Göre Belirliyor

ATKN
02.01.2015 - 11:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mark Zuckerberg her yılbaşı gelip çattığında kendisi için yeni yılda girişeceği bir mücadele belirliyor. Facebook’un kurucusunun bu kişisel mücadeleleri her yıl farklı bir hedefe ulaşmayı temel alıyor.

2009 yılında her gün kravat takmayı hedef olarak belirleyen Zuckerberg, 2011’de ise vejetaryen olmayı ya da sadece kendi öldürdüğü hayvanların etlerini yemeyi amaç olarak belirlemişti. 2010’da ise hedefi Mandarin Çincesi öğrenmek olmuştu. Facebook’un kurucusu bu girişiminin meyvelerini 2014 içinde Pekin’de gerçekleştirdiği mülakatta almış, oturumu Çince sürdürmüştü.

Zuckerberg 2015 hedefi için kitlelerin görüşlerine başvuruyor. Yılın son günü Facebook’taki hesabından herkese açık bir mesaj paylaşan kurucu, her yıl perspektifini genişletmek ve Facebook’taki işinin ötesinde dünyayla ilgili bir şeyler öğrenmek için bir mücadeleye giriştiğini kaydetti ve geçmişteki bazı mücadelelerini sıraladı. 2015’teki mücadelesini belirlemek için de Facebook kullanıcılarından görüşlerini belirtmelerini rica etti

Buraya tıklayarak siz de Zuckerberg’e tavsiyelerinizi iletebilirsiniz.

Teknoblog

Kaynak: http://www.teknoblog.com/mark-zuckerb...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0