Görüş Bildir
Haberler
"Marcus Merk Beşiktaş Maçlarında Yorum Yapmasın"

"Marcus Merk Beşiktaş Maçlarında Yorum Yapmasın"

Mustafa Murat ARSLAN
11.03.2014 - 12:39 Son Güncelleme: 11.03.2014 - 13:05

"Marcus Merk Beşiktaş Maçlarında Yorum Yapmasın"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Slaven Bilic’in Lig TV yorumcusu Markus Merk’e gösterdiği tepki hakkında konuştu.

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, ”Bilic adaletli, naif bir insan. Beşiktaş camiası onu bu yüzden seviyor. Dün yayıncı kuruluşta hakem yorumuyla ilgili tepki gösterdiyse demek ki sabrı tükendi. Bilic kibar ve merhametli bir insandır, naziktir; ama artık sabrı taştı. Ben Bilic’in arkasındayım. Son derece haklı bir tepki gösterdi” dedi.

“MARCUS MERK’İ İSTEMİYORUZ; BİZİM MAÇTA İZİNLİ SAYILSIN”

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Çebi, ”Futbol kamuoyuna çağrıda bulunuyorum. Çok değerli emekli hakemlerimiz var. Neden onlar tercih edilmiyor da bir yabancı gelip yorum yapıyor. Motta’yla ilgili yorumda Bilic’in tepkisi çok doğru. Rakipler için ayrı, bizim için farklı yorum yapıyor. Beşiktaş kendisinden çok rahatsız. Tabii ki yayıncı kuruluş bilir; ama biz Marcus Merk’in Beşiktaş maçlarında izinli sayılmasını, bizimle ilgili yorum yapmamasını istiyoruz. Onun yerine bir Türk hakem yorumcusunun olması Türk futbolunun hayrına olur” ifadelerini kullandı.

“6+2′Yİ KABUL ETMİYORUZ. TAVRIMIZ NET 5+3″

İkinci, başkan Çebi, ”6+2 yabancı kontenjanı kuralını kabul etmiyoruz. Kabul ettiğimiz iddiası doğru değil. Bizim tavrımız net. 5+3 istiyoruz; ama bu uygulama hemen, gelecek sezon uygulanmaması gerekir. Zamana yaymak gerekir. 2-3 sezon içerisinde uygulanmalı. Tavrımız net; değişmez” dedi.

MİLLİYET

Kaynak: http://www.spor1903.com/marcus-merk-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın