Görüş Bildir
Haberler
Mancini Son Kararını Verdi

Mancini Son Kararını Verdi

Fatih
24.05.2014 - 21:56

Mancini Son Kararını Verdi

Forvette Gomis'i değil Mevlüt'ü isteyen Roberto Mancini, stoperde de tercihini yönetime iletti.

Galatasaray transfer döneminde hareketli bir 'karar aşaması' yaşıyor.

Gomis-Mevlüt ikileminde Roberto Mancini ağırlığını Türk oyuncudan yana koymuş, başkan da sonunda onun isteğini yerine getirmeye karar vermişti. İstanbul'a gelen Mevlüt Erdinç'in menajeri Pierre Frelot ile el sıkıştıktan sonra Saint Etienne ile masaya oturma kararı almıştı.

Aynı durum stoper transferinde de yaşanıyor. Başkanın danışmanı Bülent Tulun PSG'den Brezilyalı Alex transferi için çalışıyordu. Sezon sonunda serbest kalacak 31 yaşındaki futbolcunun transferi için önemli bir yol alınmıştı.

Mancini ise tercihini başka bir isimden yana kullandı: River Plate'in Kolombiyalı stoperi Eder Balanta. 21 yaşındaki sol ayaklı stoperi çok beğenen ve scoutlardan 'Mükemmel' raporu alan Mancini bu oyuncuyu istediğini başkan Ünal Aysal'a iletti.

Balanta çok büyük gelecek vaad eden iyi bit stoper. Ve dolasıyla da maliyeti yüksek. River Plate 9 milyon Euro istiyor. Galatasaray şimdi bu maliyeti karşılamak için çareler arıyor. Çünkü sarı-kırmızılı kulübün de maddi sıkıntıları giderek büyüyor.

İtalyan hoca Roberto Mancini ise '3.5 milyon Euro'dan 3 sene Alex'e ücret ödeyeceğimize, 9 milyon Euro Balanta'ya veririz. Üzerine de oyuncunun maliyeti yıllık 1.1, 1.2 civarıdır. Onu 4 sene veririz, Bize biraz daha pahalılya mal olur. Ama geri dönüşü olacak bir oyuncu. Balanta'yı 1-2 sene sonra 20-25 milyona satabiliriz. Alex'e o parayı verip son kullanıcısı oluruz' diyerek Galatasaray'a bu transferde yol gösteriyor.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1428...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın