Görüş Bildir
Haberler
Malouda Sözleşmesinin Feshini İstedi

Malouda Sözleşmesinin Feshini İstedi

Fatih
15.05.2014 - 22:25

Malouda Sözleşmesinin Feshini İstedi

Trabzon'a izinsiz olarak dönmeyen Fransız futbolcu Florent Malouda, sözleşmesinin feshi için yönetime başvurdu. Yönetim Janko'ya da, ''Kendine kulüp bul'' çağrısı yaptı.

Trabzonspor'da yeteri kadar forma şansı bulamadığı gerekçesiyle sürekli olarak kriz çıkaran ve izinsiz olarak gittiği ülkesinden Trabzon'a dönmeyen Fransız futbolcu Florent Malouda, yönetime sözleşmesinin feshedilmesi çağrısında bulundu. Yönetime sezon başında takıma bedelsiz olarak geldiğini hatırlatan yıldız futbolcunun, 'Aynı şekilde de gitmek istiyorum. Trabzonspor'u hep güzel hatırlayacağım' dediği öğrenildi. Yönetimin ise yıldız oyuncu ile son bir kez daha görüşeceği ve ekonomik konularda anlaşılması durumunda bu teklife, 'Evet' diyeceği belirtildi.

Bu arada bordo-mavili yönetim, sezon bitmeden izin alarak ülkesine giden Marc Janko'ya da, 'Kendine kulüp bul' çağrısı yaptı. Avusturyalı futbolcu, ülke basına yaptığı açıklamada, 'Uzun zamandır oynamıyorum. Bu nedenle yönetimin gitmem konusunda bir sorun çıkaracağını sanmıyorum' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sezon sonunun yaklaşması nedeniyle Olcan Adın ve Onur Recep Kıvrak başta olmak üzere birçok futbolcunun adının transfer dedikodularına karışmasına tepki gösterdi. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracaklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, 'Biz istemedikten sonra kimse bu takımda gidemez. Gelecek sezon hedefimiz daha büyük. Bu yüzden elimizdeki kadroyu korumak istiyoruz. Bu kadronun üstüne gerekli takviyeleri yapıp, hedefe daha sağlam adımlarla yürümek istiyoruz' şeklinde konuştu.

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran da, yönetim olarak kulübün mevcut borcunu azaltmaya çalıştıklarını belirterek, 'Göreve geldiğimiz günden itibaren öncelikli konularımızdan biri bu borcu en asgari seviyeye indirmek. Zaman zaman ekonomik olarak sıkıntılar yaşanmış olabilir ama şu anda ekonomik olarak hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Trabzonspor ekonomik olarak son yıllardaki en güzel günlerini yaşıyor. Ödemelerimizi aksatmadan ödemek adına var gücümüzle çalışıyoruz' diye konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın