Görüş Bildir
Haberler
Louis Van Gaal'in Hedefindeki Türk Antrenör

Louis Van Gaal'in Hedefindeki Türk Antrenör

Fatih
16.06.2014 - 00:52

Louis Van Gaal'in Hedefindeki Türk Antrenör

Dünya Kupası'ndan sonra Hollanda Milli Takımı'nı bırak Manchester United'ın başına geçecek olan Van Gaal, bir de Türk ismi yanında götürebilir.

Moyes'in görevden alınmasıyla birlikte Manchester United'a hoca olan Louis van Gaal, sürpriz bir ismi İngiltere'ye götürüyor. Hollandalı teknik adamın listesindeki Türk, İngiltere'de çok konuşulacak. Türkiye'den bu ismi kimsenin görmemiş olması ise günlerce konuşulacak.

Türkiye'den İngiltere'ye

Hollanda Milli Takımı ile İspanya karşısında tarihi bir sonuç alan Louis van Gaal, Manchester United için de gün sayıyor. Turnuvanın bitimiyle İngiliz takımının başına geçecek olan Van Gaal, teknik ekip kontenjanına Türk antrenör de alabilir. Daha önce AZ Alkmaar'da Şota Arveladze ile beraber çalışan Van Gaal, yine aynı ekipte tanıdık bir isme yer vermişti. Şimdilerde Alanyaspor'da görev yapan antrenör Haluk Kaplan, o dmnemde Van Gaal'in beyin takımında yer alıyordu.

Çok eski dostlar

Az Alkmaar macerasından sonra Türkiye'ye dönen Haluk Kaplan, Torku Konyaspor ve Alanyaspor gibi takımlarda çalıştı. Van Gaal'in Hollanda Milli Takımı'na geçmesinden sonra Patrick Kluivert gibi isimlerin yanına monte edilmesi üzerine yeni bir kulüp takımı çalıştırana kadar Şota Haluk kaplan gibi isimlerle kısa süreliğine yollar ayrıldı. Şota Arveladze'nin artık yardımcı antrenörlük yapmayacağının belli olmasıyla birlikte geriye sadece yeni ekibine almayı düşündüğü eski yol arkadaşı Haluk Kaplan kaldı. Başarılı Az Alkmaar serüveninde yanında yer alan Haluk Kaplan'ı çalışma izni çıkması durumunda İngiltere'ye götürmesi muhtemel olan Van Gaal'in Dünya Kupası sonrası karar vermesi bekleniyor.

Türkiye'den teklif gelmedi

A Milli Futbol Takımı ve üst düzey takımların Haluk Kaplan'ı daha önce keşfedememesi ve alt liglerde yardımcı hoca oalrak görev alması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın