Görüş Bildir
Haberler
LG Akıllı Ampul Yaptı

LG Akıllı Ampul Yaptı

Batuhan
24.03.2014 - 10:17

LG Akıllı Ampul Yaptı

Son dönemde akıllı telefonları ve televizyonları ile gündemde olan LG, Philips’in akıllı ampulü Hue’ya karşı Smart Bulb’u geliştirdi.

Güney Koreli LG, beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri sektörünün de büyük oyuncularından. Daha önce birçok standart LED ampul geliştiren firma, geçtiğimiz gün Smart Bulb isimli akıllı ampulünü tanıttı.

iOS ve Android uygulaması bulunan Smart Bulb, telefon ve tablet aracılığıyla yönetilebiliyor. Tıpkı Philips Hue gibi, uzaktan açılıp kapatılabiliyor veya parlaklığı, rengi ayarlanabiliyor. Ampul ile mobil cihaz arasındaki bağlantı ise WiFi ve Bluetooth üzerinden sağlanıyor.

Smart Bulb IFTTT servisi ile birlikte çalışabiliyor. Yani, Facebook’tan bir mesaj aldığınızda veya yeni bir e-posta geldiğinde, yanıp sönmesini ya da farklı bir renge dönüşmesini sağlayabiliyorsunuz. IFTTT ile ampulun tepki vereceği şeyleri ayarlama konusunda hiçbir sınırınız yok.

Akıllı ampulun uygulaması LG Smart Lightning, Google Play ve Apple App Store’daki yerini aldı. Uygulama, Android 4.3 ile iOS 6 ve üzeri mobil işletim sistemleri ile kullanılabiliyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/03/lg-ak...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0