Görüş Bildir
Haberler
Legacy Of The Void İlk Videosu Yayınlandı

Legacy Of The Void İlk Videosu Yayınlandı

Teknoloji Haberleri
08.11.2014 - 22:28 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 23:02

Legacy Of The Void İlk Videosu Yayınlandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Starcraft 2 Üçlemesi’nin son oyunu Legacy of the Void videosu yayınlandı.

Starcraft II üçlemesinin son oyunu olan Legacy of the Void için ilk resmi video, BlizzCo n etkinliğinin ilk gününde, ortaya çıktı. Yayınlanan videonun dışında, oyuna eklenecek yeni modlar ve hikayenin ana hatları hakkında bazı bilgiler de verildi.

Wings of Liberty ile Jim Raynor karakteri ve Terran ırkı üzerinde dönen hikaye, Hearth of Swarm ‘da Kerrigan ve Zerg tarafını bizlere sunmuştu. Legacy of the Void ise, Protoss ırkı ve efsane isimleri Artanis ve Zeratul ‘un, kadim bir kötülük olan Void karşısında ırklarını birlik haline getirme mücadelelerini anlatacak.

Starcraft dendiğinde multiplayer kısmını görmezden gelmek de mümkün değil. Her ırka gelecek olan yeni ünitelerin dışında, eski birimlerde de bazı dengelemeler yapılacak. Ayrıca oyuna Archon Mode ve Allied Commanders isimli iki yeni mod ekleniyor.

BlizzCon ‘da açıklanan Archon Mode , mücadeleci oyun stilini benimseyen multiplayer bir mod olarak ortaya çıkıyor. Bu modda iki oyuncu tek bir üssü ve ünitelerini kontrol ederek, düşman ikiliye karşı mücadele ediyor. İki kişinin aynı tarafı kontrol etmesinin en büyük avantajı ise, iş bölümü yaparak daha etkili saldırılar düzenlerken aynı zamanda üssünüzün kontrolünü de havada bırakmamak olarak görülebilir.

Allied Commanders modu ise co-op multiplayer üzerinden geliştiriliyor. Görev bazlı olan bu oyunda, Starcraft serisinin tanınmış kumandanlarını kontrol edebilir, arkadaşlarınızla birlikte savaşarak oyunun sonuna ulaşabilirsiniz. Her karakterin kendine özel yetenekleri ve bulunduğu takıma verdiği bonus özellikleri olan modda, özel olarak hazırlanmış senaryoları bitirmek için karakterinizin seviye atlamasını ve güçlenmesini sağlamalısınız.

Diğer paketlerden bağımsız olarak satın alınıp oynanabilecek olan Starcraft 2: Legacy of the Void için herhangi bir çıkış tarihi veya ücretlendirme bilgisi henüz yayınlanmadı. BlizzCon ‘da ilk defa yayınlanan videoyu izlemeyi unutmayın.

Kaynak: http://techkafa.com/starcraft-ii-lega...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın