Görüş Bildir
Haberler
Lady Gaga İstanbul'u Ayağa Kaldıracak

Lady Gaga İstanbul'u Ayağa Kaldıracak

Ulaş
27.05.2014 - 17:35

Lady Gaga İstanbul'u Ayağa Kaldıracak!

Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball” Turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’de!

Günümüzün dünya turnesine çıkmış en ünlü sanatçılarından Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’ye geliyor. Daha önceki turnelerinde 4 milyonun üzerinde bilet satışı gerçekleştiren Lady Gaga’nın 16 Eylül’de İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Türkiye konseri, Pozitif Live organizasyonu ve Live Nation Global Touring işbirliği ile gerçekleşiyor. Şu anda listelerde 1 numaralı en çok satan album olan ARTPOP’un tanıtımı kapsamında gerçekleşecek konserin biletleri 05 Mayıs Pazartesi saat 10:00’da satışa çıkıyor.

Türkiye’deki organizasyonu Pozitif Live tarafından üstlenilen “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında gerçekleşecek konser, 4 platin plak sahibi sanatçının Billboard 200 listesine 1 numaradan giriş yapan son albümü ARTPOP’un dünya turnesi kapsamında düzenleniyor.

ABD’de başlayan “Lady Gaga’sartRAVE: the ARTPOP Ball ” turnesi, takip eden aylarda Kuzey Amerika, Asya ve Avustralya’yı dolaştıktan sonra Avrupa’ya gelecek. Avrupa turnesinin ilk durağında İstanbul’a uğrayacak olan Lady Gaga, son yılların en çok dinlenen parçaları Alejandro, Bad Romance, Poker Face, Born This Way ve son albümünden dinlenme rekorları kıran G.U.Y gibi şarkılarıyla hayranlarına gerçek Monster deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor.

Live Nation Global Touring’den yapılan açıklamaya gore “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesinin Kuzey Avrupa ve Avrupa bilet satışlarına inanılmaz bir talep var ve bu talebi karşılayabilmek adına da ek konserler turneye ekleniyor.

Biletix gişeleri, biletix.com ve Biletix çağrı merkezi üzerinden satışa sunulacak. Littlemonster.com üyeleri ise 01 Mayıs Perşembe saat 10:00 ile 02 Mayıs Cuma saat 15:00 arasında biletleri erken satın alma hakkına sahip olacaklar.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/lady-gaga-...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0