Görüş Bildir
Haberler
Kuyt'tan Şampiyonluk Mesajı

Kuyt'tan Şampiyonluk Mesajı

Fatih
30.10.2014 - 21:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuyt'tan Şampiyonluk Mesajı

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Fenerbahçe Dergisi'nin Kasım sayısına röportaj verdi.

Tam anlamıyla Fenerbahçe’yi iliklerine kadar hisseden bir aile; Kuyt Ailesi. “Doğuştan buralı olsalar ancak bu kadar olur” diyoruz içimizden ama onlar bu aidiyet duygusunu çoktan benimsemişler… Karşımızda Fenerbahçemizin yeni sezon formalarıyla cıvıl cıvıl sesleri ve koşuşturmalarıyla Kuyt çocukları… Noelle, Roan, Jordan ve Aidan babalarına bir şey soruyorlar… Dirk Kuyt’ın ise çocuklarına olan ilgisi, sahadaki konsantrasyondan farksız. Dünya duruyor; o an onlar konuşuyor… Bizleri yine evlerine konuk eden Dirk ve Getrude Kuyt ile sohbet ediyoruz.

Başarılarla dolu kariyerinde rotasını 2012 sezonunda Fenerbahçe’ye çeviren Hollandalı tecrübeli oyuncumuz Dirk Kuyt, geldiği günden itibaren sahadaki varlığı ve sıcakkanlı tavırlarıyla camiamızda da 70’den 70’e herkesin gönlünü fethetti.

Sahadaki bitmez tükenmez enerjisiyle takıma yön veren futbolcumuz, özel yaşamında da evin merkezi konumunda… Birbirinden güzel 4 çocuğun babası olan Dirk Kuyt, eşi Getrude ile birlikte İstanbul’daki yaşamlarından çok memnun durumundalar. Çocukları Noelle (9), Roan (7), Jordan (5) ve Aidan (2,5) babalarının bir maçını bile kaçırmıyorlar. Hepsi Hollanda milli takımının yanı sıra Fenerbahçe taraftarı olmuş durumdalar.

Taraftar demişken; Dirk Kuyt’ın Başkanımız Aziz Yıldırım liderliğinde Kulübümüz tarafından yürütülen Hedef 1 Milyon Projesi’ne olan ilgisi ise bilindiği üzere üst düzeyde. Projenin; Fenerbahçe’nin demografik ve sosyo - kültürel yapısına göre çok sağlam çalışıldığını dile getiren Kuyt, proje kapsamında Fenerbahçemize üye olan tek yabancı futbolcumuz. Bu bile, başlı başına Fenerbahçe ile hiçbir şekilde bağını koparmak istemediğinin başlıca kanıtı zaten.

Her Fenerbahçeli’yi, Fenerbahçe’nin daha da iyi koşullara kavuşması için üye olmaya davet eden Kuyt; bu projenin çok akıllı bir yatırım olduğunu ve taraftarımızın bu hususta yine çok bilinçli hareket edeceğine inandığını ifade ediyor.

Geldiği günden beri her sezon ailesi ve kendi için hatıra olarak forma saklayan Dirk, yeni sezon formalarımızın çok güzel olduğunu ve reklamsız formanın hakkının verilmesi gerektiğini söylüyor.

Geldiği ilk sezon Türkiye Kupası’nı kazanan ve takımıyla birlikte Avrupa’da yarı final oynayan, geçtiğimiz sezonu da Lig şampiyonu olarak tamamlayan Dirk Kuyt Fenerbahçe’de bulunduğu 3. sezonunu da 4. yıldızla taçlandırmayı hedefliyor. Sezon sonu her çocuğuna birer yıldız düşmesini arzu ettiğini açıklıyor. Bu cümle bizi ayrı mest ediyor.

Öte yandan; geçtiğimiz ay içinde milli takım kariyerini noktaladığını açıklayan Kuyt; genç ve hevesli oyuncuların her zaman önünün açılmasını gerektiğini söylüyor. Biz de “Seni örnek aldıkları sürece, sorun yok” diyoruz…

MedyaSpor

Kaynak: http://www.medyaspor.com/haber/kuytta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın