Görüş Bildir
Haberler
TV
Kurtlar Vadisi'ne Dava Açan Kişi Öldürüldü

Kurtlar Vadisi'ne Dava Açan Kişi Öldürüldü

Fatih UZUN
02.01.2014 - 17:52 Son Güncelleme: 02.01.2014 - 20:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurtlar Vadisi'ne dava açan kişi öldürüldü

Adana'da dekoratörlük yapan ve kendisinden dört gündür haber alınamayan Selahattin Orhan ölü olarak bulundu. Orhan'ın Kurtlar Vadisi - Filistin filmi nedeniyle Pana Film'le davalık oldukları öğrenildi.

 Adana’da kendisinden 4 günden bu yana haber alınamayan 51 yaşındaki Selahattin Orhan’ın cesedi, ormanlık bir alanda park halindeki otomobilinde, boğazından şişlenerek öldürülmüş olarak bulundu.

Olay, 30 Aralık 2013’te merkez ilçe Sarıçam’a bağlı Menekşe Köyü yakınlarında meydana geldi. Devriye gezen jandarma ekipleri, ormanlık bir alanda park halindeki bir otomobilden şüphelendi. Kontrol için araca yaklaşan ekipler, kapıları kilitli olan otomobilin sürücü koltuğundaki bir kişinin hareketsiz olduğunu fark etti. Söz konusu şahsın ölü olduğunu belirleyen jandarma, durumu Cumhuriyet Savcısı’na bildirdi.

Otomobilin kapısı savcı gözetiminde açılırken, boğazından şişlenerek öldürülen cesedin de 2 çocuk babası Selahattin Orhan’a ait olduğu belirlendi. İnşaat ve dekorasyon işleri yaptığı öğrenilen Orhan’ın, cinayetten 4 gün önce otomobili ile evden ayrıldığı ve bir daha da kendisinden haber alınamadığı belirlendi. Orhan’ın cesedi Adli Tıp’ta yapılan otopsinin ardından, gözyaşları arasında Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Akşam gazetesinden Soner Kan'ın haberine göre faili meçhul cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken, olayın aydınlatılması noktasında da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde özel bir ekip oluşturulduğu öğrenildi. Orhan’ın otomobil ile geçiş yapabileceği güzergahtaki MOBESE ve işyerlerine ait güvenlik kameraları görüntüleri toplanırken, kayıtların da tek tek incelendiği belirtildi. Orhan'ın yakın çevresi, iş arkadaşları ve ailesi de özel ekip tarafından tek tek sorguya alındı.

  • Radikal
Kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/kur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0