Görüş Bildir
Haberler
Kredi Sektöründe Haftanın Özeti (24 Şubat- 2 Mart)

Kredi Sektöründe Haftanın Özeti (24 Şubat- 2 Mart)

Konutkredisi.com.tr
03.03.2014 - 13:15 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 14:04

Kredi Sektöründe Haftanın Özeti (24 Şubat- 2 Mart)

Şubat ayını sonlandırdığımız haftada kredi sektöründe yeni gelişmeler yaşanırken, Konutkredisi.com.tr olarak size üç tane rehber hazırladık. İşte geçen hafta (24 Şubat- 2 Mart) sektöründe yaşananlar ve rehberlerimiz:

Tapuya Gittiğinizde Dikkat Etmeniz Gereken 7 Husus

Kredi ile ev alma süreci zaten finansal açıdan oldukça karmaşık bir durumken bir de bürokratik işlemlerle ilgilenmeniz gerektiğinden kaçırdığınız pek çok nokta olabiliyor. Tapuda yapılan hatalar, tapuya giderken eksik götürülen belgeler derken ev alma süreciniz içinden çıkılamayacak hale gelebiliyor. Uzman bir danışmanın avantajı bu gibi durumlarda kendini hissettiriyor. Yazıyı okumak için başlığa tıklayın. Kredi Kartı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Kredi kartı kullanırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini sıralamıştık önceki yazılarımızda. Ancak kredi kartı kullanımı kadar önemli olan başka bir karar noktası daha var: Kredi Kartı Seçimi. Kredi kartı kullanarak bütçenizi kontrol etmek, ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsanız, hangi kartın size daha uygun olduğunu mutlaka önceden araştırmalısınız. Bunun için Konutkredisi.com.tr olarak size rehber olabilecek bir seçim yazısı hazırladık. Yazıyı okumak için başlığa tıklayın. Konut Kredisi mi Kira mı?

Kirada oturanların aklında hep aynı soru vardır: Konut kredisi kullanmak mı daha mantıklı yoksa kirada oturmaya devam etmek mi? Birçoğumuzun aklını karıştıran bu sorunun cevabını vermek aslında küçük bir hesap ile mümkünken, verilecek kararın ne gibi sonuçları olacağını tahmin etmek ise oldukça zor. Rehberin devamı için başlığa tıklayın. Yeni KEY Listesi Açıklandı

Konut Edindirme Yardımı (KEY) kapsamında ödeme yapılacak hak sahipleri belli oldu. Listede yer alıp almadığını öğrenmek için ilgili siteye giderek T.C. Kimlik numaranız ya da Sosyal Güvenlik numaranız ile giriş yapmanız gerekmektedir. Haberi okumak için başlığa tıklayın. Küçük Salonlarınız İçin Öneriler

Küçük salonunuzu daha ferah ve daha rahat kullanılabilir hale getirmek aslında tahmin edildiği kadar zor değildir. Vereceğiniz doğru kararlar ile odanızı yeniden tasarlayabilirsiniz. Mobilyaların konumu, duvar renkleri ve kullanacağınız aksesuarlar ile küçük salonlar daha büyük, daha ferah gösterilebilir .Yazıyı okumak için başlığa tıklayın.

Diğer Haberler:Banka Hesabını Kapatanlar DikkatTOKİ’den Yeni FırsatDöviz Talebi Artabilir

Kaynak: http://blog.konutkredisi.com.tr/kredi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0