Görüş Bildir
Haberler
Kışın Denize Girmek İsteyenlere: Türkiye Kışı Yaşarken Dünyada Deniz Tatili Yapılabilecek Yerler

Kışın Denize Girmek İsteyenlere: Türkiye Kışı Yaşarken Dünyada Deniz Tatili Yapılabilecek Yerler

1. Dubai

1. Dubai

Tatil denildiğinde akla ilk gelen yerlerden birisi olan Dubai'de sezon neredeyse hiç bitmiyor. Şu kış günlerinde dahi 20 derecenin üstünde olan hava, Mart ayına doğru yeniden 30'ları görmeye başlıyor. E haliyle bizlere de mayolarımızı alıp ilk uçakla Dubai'ye gitmek kalıyor! Özellikle benim gibi kişisel blog sahipleri için mükemmel bir şehir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Panama

2. Panama

Son zamanlarda Instagram story'lerinden aşina olduğumuz Panama, son derece eşsiz doğa güzellikleri ve masmavi deniziyle ön plana çıkan yerlerden birisi. Ocak ayında ortalama sıcaklık 26-27 derece civarında gezerken, Nisan ayı gibi 35 dereceleri bulmakta. Eğer siz de snap atmak istiyorsanız Panama'yı tercih edebilirsiniz.

3. Cape Town

3. Cape Town

Dünyanın en güneyde yer alan şehirlerinden birisi olan Cape Town, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin üç başkentinden bir tanesi. Dalgalı bir denizi olmasına rağmen okyanus sularına kendinizi Ocak ayında 30 derecede bırakmak paha biçilemez olsa gerek. Ayrıca meşhur mu meşhur Ümit Burnu'nu da bu şehirde görebilirsiniz.

4. Phuket

4. Phuket

Tayland'daki en büyük ve en harika adalardan birisi olan Phuket, tüm bir sene boyunca denize girebileceğiniz en mükemmel lokasyon. En düşük 20, en yüksek 32 derece sıcaklık değerlerine sahip adada geçireceğiniz günler ışık hızında geçecek. Sadece Phuket'e gitmek bile içinizdeki hem gezgin ruhu ortaya çıkarabilir, hem de kışın ortasında insanlar kar altında iş yerine ulaşmaya çalışırken denizin tadını çıkarabilirsiniz.

5. Barbados

5. Barbados

Güney Karayipler bölgesinde bir ada ülkesi olan Barbados'ta Aralık ile Mart ayı arası, denize girmek ve güneşlenmek için en ideal zamanlar. Ülkemizden tek aktarmayla ulaşabileceğiniz bu ada ülkesinde kışın üzerinizde bıraktığı yorgunluğu ve bıkkınlığı 3 günde atabilirsiniz.

6. Seyşeller

6. Seyşeller

Hint Okyanusu'nda bulunan bu ada ülkesi yine tüm bir sene denize girilebilen yerlerden bir tanesi. Ocak ayında ortalama 28 derece hava sıcaklığına sahip ülkeye ülkemizden bir çok acente tatilci taşımakta. 92 irili ufaklı adadan oluşan ülkede tropik meyveler yerken sımsıcak plajlarda uzanmayı kim istemez ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Vietnam

7. Vietnam

Vietnam savaştan çıkalı çok uzun süre oldu. Şimdi tam bir turizm cenneti. Diğer lokasyonlara göre çok daha dengesiz bir hava durumuna sahip olsa da, özellikle Mart ayında tam deniz sezonu yaşanıyor. Vietnam'a gidenler mutlaka taze filtre kahve denemeliler. Ayrıca savaşın izlerinin hissedildiği alanlar ve müzeler de mevcut.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın