Görüş Bildir
Haberler
Kingdom Come: Deliverance Geliyor

Kingdom Come: Deliverance Geliyor

Webtekno
25.01.2014 - 15:55 Son Güncelleme: 20.05.2022 - 09:56

Single Player Sandbox RPG Oyunu

Sandbox oyun alanında gelişmeler son hız devam ederken ve multiplayer hayatta kalma oyunları (DayZ ve Rust gibi) bu kadar popüler olmuşken alana bir yeni oyuncu daha giriyor. Online oyuncu desteği bulunmamasına rağmen 8 kilometrekarelik bir alanda geçen Orta Çağ Avrupası RPG oyunu Kingdom Come: Deliverance, geliştirme aşamasını tamamlamak üzere olan ve satışa çıkmaya hazırlanan bir oyun.

Birbirinden ünlü oyun yapım şirketlerinde çalışan küçük bir ekip tarafından yaratılan oyun, lineer olmayan senaryosu ve her türlü imkanı sunan sandbox'ıyla Skyrim'in ejderhasız olanı denebilir. Ancak basit bir kopyadan çok geliştirilmiş bir Skyrim gibi duran Kingdom Come: Deliverance, ilk fragmanı çıktığından beri birçok oyun severin ağzını sulandırmış durumda. Hayvancılıktan, tarıma, silah geliştirmekten at ehlileştirmeye kadar birçok olanak sunan oyun, çıkacak paketlerle birlikte hikayesini de geliştirmeyi planlıyor. Özellikle dövüş ve savaş animasyonları açısından oldukça üst düzey bir oyun olan Kingdom Come: Deliverance, Crytek firmasının CryEngine motorunu kullanıyor.

Kickstarter'da destek toplamaya başlayan oyunun yapımcısı Warhorse Studios'u kurucusu, oyunlarının neden Kickstarter'da destek aradığı sorusuna ise oldukça çarpıcı açıklamalar yapmış durumda. Oyun dağıtıcılarının, Kingdom Come: Deliverance'a güveni olmadığını ve bu sebepten bu yola başvurarak oyun dağıtıcılarını yanıltmayı amaçladıklarını belirten stüdyo kurucusunun bu planı tutmuş gibi görünüyor. Çünkü oyun Kickstarter'da yayınlandığı an koyulan 300.000 pound'luk desteğin 1 aylık süresi olmasına rağmen bu tutarın üstüne sadece 36 saatte çıkıldı. İnsanların, bu oyunu oynamak istediklerine dair basit bir kamuoyu yoklaması yapan Warhorse Stüdyo da istediğini almış durumda.

Kaynak: http://www.webtekno.com/oyun/kingdom-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın