Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Erdoğan Çocuğuyla Beraber Rüşvet Alan Konumdadır'

Kılıçdaroğlu: 'Erdoğan Çocuğuyla Beraber Rüşvet Alan Konumdadır'

adem kara
23.06.2014 - 11:58

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısı öncesinde basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları;

'4 bakanla ilgili yolsuzluk iddialarıyla ilgili komisyonunun kurulmasından bu yana 50 gün geçti. 50 gündür fezlekeler CHP’li üyelerin eline geçmesin diye engelleniyor. Cemil Çiçek’e soruyorum o fezlekeleri ne reye kadar saklayacaksın? Bunun hesabını nasıl vereceksin? Sen TBMM’nin mi AKP Grubu’nun mu başkanısın?

BİRİ MEDYA HAVUZU DİĞERİ RÜŞVET HAVUZU

Sayın Bülent Arınç daha önce şunu söylemişti: 'Zannediyorum ki bu hafta içerisinde Ak Parti grubu da soruşturma komisyonuna vereceği üyeleri bu hafta bildirmiş olacaktır. Verilmezse kasıtlı bir gecikmeden bahsedilmiş olabilir. Bunu sorumlusu da AK Parti grubudur.' Sayın Arınç’a soruyorum bildirilmedi. Kim kasıtlı? Bu çifte standardı herkesin bilmesini istedim. 17 Aralık’tan sonra iki havuz çıktı ortaya. Biri medya havuzu diğeri rüşvet havuzu.

RÜŞVET HAVUZU TÜRGEV

Rüşvet havuzu TÜRGEV. Başbakan’ın çocuklarının içinde oldukları Türgev vakfı. Devletten ihale alanların rüşvetlerini yatırdıkları yer. Daha önce bu vakfa Royal protokol adlı bir şirketten 99 milyon 999 bin 990 dolar geliyor. Bu konuyu açıklamama rağmen şu ana kadar bir Allah’ın kulu çıkıp şunun için para geldi demedi. Her konuya itiraz eden Recep Tayyip Erdoğan bu konuda neden konuşmuyor.

ERDOĞAN ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE RÜŞVET ALAN-VEREN KONUMDADIR

TÜRGEV’e Bakanlar Kurulu kararı ile kamu yararına çalışan vakıf statüsü verdiler. Tam bir yüz karası. Acaba Bilal Erdoğan burada olmasaydı millet alacağı iş öncesi rüşvetini buraya yatırır mıydı. Erdoğan çocuğuyla beraber rüşvet alan rüşvet veren konumdadır.'

ensonhaber.com

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/kemal-kilic...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0