Görüş Bildir
Haberler
"Kendimi Galatasaray'a Ait Hissediyorum"

"Kendimi Galatasaray'a Ait Hissediyorum"

Fatih
29.05.2014 - 22:13

"Kendimi Galatasaray'a Ait Hissediyorum"

Golcü oyuncu kendisini tamamen Galatasaray'a ait hissettiğini belirtirken üzerinde emeği olan Şenol Güneş ve Trabzonspor'u unutmadığını da ifade etti.

Galatasaray ile 5 senelik yeni bir sözleşme imzalayan Burak Yılmaz , sarı kırmızılı kulübe artık daha fazla bağlandığını ve kariyerini bir Avrupa kupasıyla süslemek istediğini belirtti.

Sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatan Burak Yılmaz, NTVSpor 'a verdiği demeçte, 'Oldukça istikrarlı bir 5 sene geçirdim. Her sene daha çok çalışarak, daha iyi bir Burak izlettiğimi düşünüyorum. Mancini ile bu sezon farklı bir pozisyonda oynadım. Bu yüzden daha az gol attım.' şeklinde konuştu.

Trabzonspor ve Şenol Güneş'i unutmayan golcü oyuncu, 'Beni Türk futboluna tekrar kazandıran önce Şenol Güneş, sonra Trabzonspor'dur. Şimdiki hedefim Hakan Şükür'ün yolundan gitmek. Bu forma altında Avrupa'da zafere ulaşmayı arzuluyorum. Kolay değil ama Şampiyonlar Ligi kupasını istiyorum.' dedi.

Brezilya'daki Dünya Kupası hakkında ise, 'İspanya ve Almanya'yı bir adım önde görüyorum. Belçika da sürpriz yapabilir.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın